lørdag 15. august 2009

Tilda-bokser
Disse søte boksene har jeg på kjøkkenet mitt. De øverste er Tilda, mens den grønne er fra GreenGate. Jeg blir så glad av grønt og rosa!


8 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Heia! Jeg tenkte jeg måtte stikke innom med en liten lørdagsklem! I dag føler jeg på meg at det blir en bra dag!!!!!

Lotta sa...

å lekkert!Hvor får man kjøpt tilda bokser? Ja rice har superfine ting..masse flotte farger, også er ikke produktene laget av barnearbeidere osv..
God helg til deg:)
Klem fra Lottis

Lotta sa...

Ok..supert!Da blir det panduro på ho mor! De var så fine asa.

Jorid + NOE Blog sa...

Hei!
Så nydelige bokser! :-D
Syns den nye headeren din var kjempefin. Du må iallefall ikke ha den smalere i bredden. Men kanskje du bare klipper av litt i bunn og litt på topp slik at den ikke blir så høy ? :-D

Klem

Anonym sa...

Hei, de Tilda-boksene har jeg siklet på leenge, men har så mye bokser nå! Greengate og Rice har jo utrolig mye fint! Fine porselensskjeer, blir jo vanskelig å velge ut 1 favoritt blant så mange fine mønstre!

Vaffelkjeksene er forresten veldig veldig gode! Skal igang med å lage en ny runde med de nå etter bloggestunden min!

Solveig sa...

Så gjennomført du har det på kjøkkenet ditt! Har også noen Tildabokser, men er dessverre ikke like konsekvent som deg. derfor blir det litt hummer og kanari hos meg :o). Det finnes jo så mye fiiint!!

Jannicke sa...

Elsket de boksene du viste!!
Slike ønsker jeg meg også ;o)

klem J.

Monica sa...

så utrolig skjønne tildabokser, skulle gjerne hatt noen selv:) elsker slik oppbevaring og lurer på om jeg skal ha noen slike bokser når jeg lager til hobbyrommer mitt:) klem monica