onsdag 4. juni 2014

Feststemt gave til avslutning i barnehagen


Så var det den tida av året igjen. Sol, grønt overalt, is, blomstring, bading og avslutninger. Nå er Anna, vår mellomste, snart skolejente, og i dag hadde vi avslutning i barnehagen. Men hva gir man i gave til de som er så flinke til å ta vare på barna våre? Svaret er enkelt: GOOGLE. Jeg er google-fan, og googler alt mulig. Internett er jo stappfullt av gode idéer og inspirasjon!

Det fine kortet fant jeg hos en av mine kreative favoritter, Love The Day, og lastet det ned gratis der. Så utviklet resten seg ut ifra det. Jeg gjorde om kortet til norsk i Photoshop. Hos Love The Day finner du flere lignende idéer til skoleavslutninger o.l. Det var her jeg ble inspirert til den forrige avslutningsgaven til barnehagen som vi ga da Ida sluttet for to år siden. HER kan du se den, og HER kan du laste ned printet jeg lagde den gang. Alle faste ansatte på avdelingen fikk hver sin gave som førskoleforeldrene spleiset på. Fin ordning! Og det er ikke mye som skal til for å gi noe spesielt.

Handleliste til festposen:
Papirpose - Staples
Cocktailglass - Åhléns
Partyhatt, hjertesjokolader, medalje og helium - Nille
Ballonger, fløyter og pompomer - Matbutikken
Muffinsformer - Nicolas Vahé
Papirsugerøret hadde jeg liggende.

Håper du fant inspirasjon!

Jeg har ikke sluttet å blogge altså, og jeg er veldig takknemlig til alle dere som spør om jeg har det bra og om jeg kommer tilbake på bloggen snart. Jeg har det veldig bra, og nyter livet med min mann og tre skjønne døtre. Blogging tar utrolig mye tid, og for meg har det vært viktig å ta et steg tilbake og prioritere tida mi en stund. Men følg med, plutselig dukker det opp et innlegg her igjen. Til da; ha en nydelig sommer, og nyt livet! :)


hilde


4 kommentarer:

Med kjæleik til livet sa...

heisan -- kor koselig med eit lite jordbær livstegn ;)

nyt dagene dine -- monikaklemma

Ida sa...

så moro med livstegn fra deg igjen :) Og super gave til barnehage-ansatte - det ble nok satt pris på! Takk for tips, og ha en fin sommer med dine kjære.

Hilsen fast leser - Ida :)

Anonym sa...

Hei. Bare en tanke. I mange kommuner har de ansatte ikke lov å ta imot private gaver fra barn og foreldre. ( etiske retningslinjer)....

Berit sa...

Jeg holder på med en gave for barnehagebarna - og fikk Fulghums dikt tilsendt .. måtte bare søke litt på nett og så finner jeg ditt "bilde" .. og takker og bukker deg for det!!! Sparer jo masse tid jeg nå !!!

Årets gave fra deg og dine er også flott!

Men nå tilbake til den andre delen .. den kan ingen hjelpe meg å spare tid på ;) God helg! Klem