fredag 21. august 2009

Nye gardiner i stua

Jeg er veldig glad i grønt. Da vi flyttet inn her for seks år siden fant jeg disse olivengrønne gardinene på Kremmerhuset, og kjøpte dem til stua mi. Svigermor lagde også liftgardiner til kjøkkenet i samme stoffet, siden kjøkkenet henger sammen med stua her vi bor nå.

Smaken forandrer seg jo etterhvert som vi blir eldre, og for et par år siden begynte jeg å tenke på at jeg heller ville ha lyse gardiner i stua. I fjor sommer kjøpte jeg disse hvite gardinene på Ikea, og i forrige uke hang jeg dem endelig opp. Som dere skjønner, tar ting tid her i heimen! Derfor er jeg så glad for denne bloggen, som hjelper meg til å fullføre alle prosjektene jeg har gått med inni hodet så lenge. :) Se så lyst det ble med hvite gardiner! Jeg er kjempefornøyd.


Denne engelen har jeg fått av mamma og henger i det ene stuevinduet. Den betyr veldig mye for meg, for disse tiffany-englene blir laget på hjemstedet mitt. De har nettbutikk, så klikk på linken hvis du er interessert.

Litt skitne vinduer som dere ser, men en kan ikke rekke over alt. :)

Lekene til Anna blir oppbevart i en av kurvene jeg kjøpte på Kid før sommeren.

Til slutt må jeg bare vise dere hva Ida fikk i posten i går. Et brev fra bestevenninna si! Det var så koselig, og Ida ble kjempeglad! Hun fikk en tegning og et Hello Kitty-viskelær. Hello Kitty er jo alfa og omega her i huset, så den traff blink for å si det sånn. Hannah er datteren til Ane, som har denne herlige bloggen

Tusen takk, Ane, det var superkoselig! Ida planla et besøk til dere med en gang. "Så kan du og e og pappa og Anna kjøre inn på ferja, og da er Hannah der, og da kan vi besøke de!" Se for deg de store, begeistrede øynene hennes mens hun planlegger. :)

I dag er det både sol og regn her, men veldig deilig temperatur, så litt sommerfølelse får jeg fortsatt av og til. Det er herlig! Merker at jeg er veldig opptatt av været for tida, men det er kanskje ikke så rart etter den labre sommeren vi har hatt værmessig.

Nå er det helg! Fantastisk!


25 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

heisann :)
vart kjempeforskjell med lyse gardiner, kjempefint!! :) har liggande gardiner eg skal henge opp og..men her manglar det lister rundt vindua og ei gardinstang før det kan gjerast.

god helg!!

Klem M :)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Heisann!
Det ble superfint med lyse gardiner. Jeg er også på utkikk etter noen nye lyse, men finner ikke noen som er heeeelt slik jeg har tenkt med! :)
God helg!

Mari sa...

Oi, det ble jo en helt annen stue, skjønner godt at du ble fornøyd med denne forandringen! Og din vesle jente virker utrolig sjarmerende ;) God helg til deg!

Laluna sa...

Lyst og fint med de nye gardinene! Men de var fine de grønne også. Tror du har det veldig fint i huset ditt, sånn generelt jeg! Takk for kommentar om englefrøkena mi... Ha en fin helg du også.

Jannicke sa...

Jeg er også veldig glad i grønt,
men ser at i din stue ble det ekstra lekkert med de lyse fine gardinene! Kjekt med små forandringer i hverdagen!
God helg! J.

Elis@beth sa...

Så fint det ble!! Ingen farger får lengre komme i mitt hus-kun til barnerommene da!!!

Opphenget er kjøpt på jotex-149 kr-et røverkjøp!

Ha en fin fredagskveld!!

Kristine Dall sa...

Jeg er helt enig i at det ble mye lysere! Kjempelekkert! Har nettopp skiftet til lyse gardiner selv, og merker stor forskjell.
Håper du får ei fin helg :)

Klemklem

meaningmoon sa...

wow for wn forandring d ble med de hvite gardinene, kjempe flott!!!
Så søte små som sender brev til hverandre, savner faktisk å få brev i posten selv jeg, nå i disse e-mail tidene blir det lite av det:)
Ha en super helg!

meaningmoon sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
*sne* sa...

For en herlig forandring!

Jannes lille sted sa...

Blei jo kjempeforskjell med de lyse gardinene! Kjempefint!
Klem*

Margrethes hus og hage sa...

Smaken forandrer seg, ja :) De grønne gardinene var fine, men det ble langt lysere med de hvite :) Ting tar tid, godt å se det er flere som har det sånn :P

Ha en fin helg. Hilsen Margrethe

Jorid + NOE Blog sa...

Så nydelig det ble med hvite gardiner :-)

Håper dere får en fin helg alle mann! :-)

Klem <3

Simple Lovely sa...

Det ble kjempe fint med lyse gardiner, rart hvordan smaken forandre seg hele veien...her går det i hvitt, hvitt , hvitt hjemme-blir løye å se om vi har samme smak om 10år!
Englene var nydelige, tok turen innom nettbutikken...det skal nok bestilles noen engler hjem til Stavanger ja...Både jeg, mormor og moren min er glad i engler. Nå ble jeg plustelig veldig organisert med julegavene, takk for tipset!

Skjønn dukkeservis og bestikk, lur oppbevaring, fint med Green Gate og Bruka Design, fint fint fint:) Tror vi har samme samk vi to!

God Helg!

silje-sin sa...

Hei hei:) Så stor forandring det ble i stua! Kjempefint! Og lurt med kurven til oppbevaring av leker! Er ikke så lett å holde orden i de synes jeg. Her er endelig begge ungene i seng, og nå skal jeg slappe av! Ha en god helg! klem fra silje.

Stina sa...

Underbart fint.:-) Kram

et kjært hjem sa...

Veldig fint med de hvite gardinene, stuen så mye større og lysere ut! Lekkert! Så koselig at Ida ble glad :) Hannah koset seg veldig når hun laget det! Ida er savnet! Dere også :)

Anonym sa...

Så lyst å fint det ble i stua! Deilig med litt forandring, av og til er det ikke så mye som skal til. Ha en fin kveld!

Kreoline sa...

Takker for hilsen. Gardinene gjorde susen, det ble lekkert. Så skjønn barnetegning. Ha en fin helg, kos deg i den lyse lekre stua. Klem.

Lotta sa...

Oioioi..se den forskjellen da!Lekkert! Koselig stue..og den kurven var veldig fin. Har dilla på kurver jeg...Skal kjøpe meg en stor fin kurv til å ha puter og tepper i når vi flytter!Barnetegningene var fine..Til å bli glad av:) Gleder meg til å lære mer om det på lærerhs. Utrolig hvordan man uttrykker seg gjennom kunst;)
Fredagsklem:)

Hulda sa...

Gardinene var kjempefine! Likte de lyse best. Ligner de jeg snart skal henge opp i stua. :) Flott i vinduene også.

Når det gjelder skrifta hos meg så gjør jeg følgende: Finner en fin font i tekstbehandling, lager den stor, ca 320. Printer ut, tegner av på matpapir. Skriver på baksiden av matpapiret slik at sverten kommer der. Det er denne sverten som skal smitte av når jeg taper matpapiret på veggen og tegner av enda en gang. Da er teksten på plass, og jeg kan male. Noen ganger kan det være lurt å forsterke strekene med blyanten slik at den vises godt.

Frk. T sa...

Så utrolig fint det ble med lyse gardiner!!: ) Ser ut som et hele annet rom, mye mer "åpent"..

Endelig helg ja, deilig... Får håpe den går saaakte!!; ) Kos deg og ha en fin fredagskveld, klem fra meg

Husdraumen/Anita sa...

For ein forskjell!
Alltid spesielt kjekt å vere heime etter at ein har gjort slike forandringar:)

KRUSEDULL sa...

Det ble utrolig fint med de lyse gardinene!!

Christine sa...

Så koselig stue dere har, lyst og fint:)
Ha en herlig helg i jordbærland!