fredag 14. august 2009

GreenGate ♥

Da jeg ordnet til Billy-hyllene mine, fikk jeg ryddet litt ting vi ikke brukte opp på loftet slik at det ble bedre plass. Nå har jeg en fin liten utstilling med GreenGate-ting i hylla mi over tv-en.


Disse glassene fikk jeg av mamma og pappa til jul, og jeg er veldig glad i dem.

Egentlig hadde jeg tenkt til å spare på ulike kopper fra GreenGate, for jeg syns det er så mange av mønstrene deres som er fine. Men nå har jeg bestemt meg for å spare på porselensskjeene i stedet, siden det er både billigere og tar mindre plass enn kopper. Disse skjeene er kjøpt på Emmas Verden og Romantiske Hjem, som hadde 40% på alle varer rett før sommeren. Fløtemuggen kjøpte jeg på Kremmerhuset for et par år siden.
Til slutt et fint sitat:

Gleden er som et lys -
tenner du det for andre,
faller skinnet tilbake på deg selv.
Carit Etlar

Ha en herlig dag!

11 kommentarer:

Lillan sa...

likte billy innlegget ditt under her:) nyydelig!

fine greengate detaljer også:)

GOD HELG TIL DEG

Lillan

M sa...

Så mye fint du har i Green gate!
Jeg hadde lik hyllerekke som deg for ett par år siden, angrer litt på at jeg ga de vekk!
Likte du gaven fra meg?
:D
Klem,M

Elis@beth sa...

Skapet ble kjempefint! Og Greengate er jo bare nydelig! Samler jeg også! Men nå er det dårlig utvalg så gleder meg til de får inn høstens kolleksjon!

Ha en fin dag!

Anne sa...

Så fine Green gate-tinga blei i hylla di:) Og smart å samle på forskjellige skeier, det har eg aldri tenkt på! Så fin blogg du har!

In my house sa...

Tack snälla för söt kommentar... jag älskar green gate och Rice,,,, mums så fint... ha en härlig fredags kväll.. kram josse

Anonym sa...

Så mange fine GG ting du har! Jeg har ingen ennå... men på julens ønskeliste skal det stå Greengate!
Liker så godt at du kan blande mønster! Ha en fin helg

et kjært hjem sa...

Så fine green gate skjeer, lurt å samle på de istedet :) Herlige farger!
Jeg har forresten sett den soveposen du hadde lyst på fra green gate på en butikk i Måløy, i rosa. Broren min holdt på å lage middag, og jeg skulle bare en kjapp tur på en matbutikk før vi skulle spise. Klarte selvfølgelig ikke å motstå fristelsen til å gå inn på denne ene koselige interiørbutikken :) Der lå soveposen iallefall, men fant ikke prisen og rakk ikke å spørre. Når jeg kom hjem hadde hele familien spist og dekket av bordet, og Jostein lurte på hvor jeg hadde vært :)

Monica sa...

Heisann:)

Først må jeg bare si at billy hylla di under her, ble kjempelekker:) Fint med sånne hjemmesydde gardiner som skjuler litt og gjør et ryddig og fint inntrykk:) Jeg har selv ryddet litt i vitrineskapet mitt som står ved siden av tvbenken (bare et sånn lite ett) jeg satte inni en ny kruv med mange gamle heklede brikker, noen lys i en bunke oppi og en skjønn nostalgisk bok liggende oppå tekstilene, ble kjempefornøyd med resultatet:) Kjekt med slik pyssel:)

Lekekr smaling av greengate du har. jeg samler også på det lyseblåe med polkadotts, mene r enig i at alle er så skjønne på hver sin måte. Koselig samling av porselensskjeene:)

Igår kjøpte jeg boken øya som du anbefalte og har begynt å lese den, kjempekjekk til nå, men har ikke kommet så langt enda da:)

Ønsker deg ei nydelig helg:)

Klem monica

Christine sa...

Koselig innlegg, med mange lekre Greengateprodukter. Likte sitatet ditt=)

Jorid + NOE Blog sa...

Hei søte du!
Så nydelige GG ting du har! Har selv bluespot mugge og en kopp så langt :-D Gleder meg til nettbutikkene får inn høstvarene. Da skal sortemanget utvides! Herlige greengate!

Ha en fin kveld og helg :-D
Klem

mi-rachel sa...

pen samling!