tirsdag 12. april 2011

Spørsmål og svar

Jeg har vært ganske travel i det siste, og da er det ikke like lett å få svart på spørsmål som kommer på bloggen. Derfor blir dette et innlegg med svar på de seneste spørsmålene jeg har fått. 

1. Hvor har du kjøpt BATH-bokstavene og de søte stjernekurvene?
- Bokstavene husker jeg rett og slett ikke hvor er kjøpt, men jeg tror de er fra Bloomingville.  Lyslyktene med stjerner på er fra Princess.

2. Lurer litt på den desserten med pikekyss på toppen. Hva slags dessert er det? Så utrolig snadder ut.
- Denne desserten er virkelig snadder. Den er frisk og syrlig, og er perfekt på et kakebord der alt annet er søtt. Den er veldig enkel å lage. Det du trenger er rips (gjerne frosne), kremfløte, vaniljekrem og pikekyss. Visp fløten til krem og bland inn vaniljekremen. Så legger du rips, krem og pikekyss lag for lag i en bolle. Avslutt med krem, og pynt med pikekyss på toppen. Hvis du lar desserten stå kjølig en stund før du serverer den, rekker pikekyssene å bli litt seige. Det går an å lage desserten dagen i forveien, men da blir den mer rennende. Det er også mulig å bruke f.eks. blåbær hvis du ikke har rips.

3. Er fondanten på kaka ferdiglaget?
- Ja, den er kjøpt ferdig i en pakke på Jernia. Den er helt hvit, enda hvitere enn marsipan. Og så har jeg brukt noen dråper Wilton konditorfarge (også kjøpt på Jernia) til å farge den rosa med.


4. Sengen er virkelig lekker, kan jeg spørre hvor den er fra?
- Den heter Minnen og er fra Ikea. Vi er kjempefornøyd med den! :)

5. Jeg lurer på hvor du har kjøpt de fine rosa boksene til å ha ting og tang i?
- Boksene kjøpte jeg for noen år siden på en lokal interiørbutkk som heter Herlighet. Bokstavene har jeg festet på med decoupagelim. Klikk her for å se flere bilder.

 6. Hva heter skapet på barnerommet?
- Det er fra Ikea og heter Pax Birkeland Hvit. På Ikea kan du selv designe garderobeløsningene dine, og de har veldig mange praktiske løsninger. Alle våre garderobeskap er fra Ikea, og vi er kjempefornøyd.

7. Ser du har retrokjøleskapet fra Gorenje. Er du fornøyd med det? Hvordan er den kremfargen til hvitt? Har veldig hvitt kjøkken og er redd den blir skitten i forhold.
- Vi er veldig fornøyd med kjøleskapet vårt. Kjøkkeninnredningen vår er kremhvit, så det passer veldig godt til kjøleskapet. Hvordan det vil se ut sammen med helt hvit innredning er nok en smakssak. 


god kveld

5 kommentarer:

Unknown sa...

tusen takk for svar:) Ikea next!

God natt:)

Unknown sa...

De kakene var rålekre og de så ekstremt gode ut. Imponert! :)

Gratulerer med vel overstått 30-årsdag!

Ha en fin dag.

Tessi sa...

Tusen takk for svar:) Har desserten med pikekyss et navn og? Beklager mas.. :)


x tessi

http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

Mie fra Mies Mirakler sa...

nam nam den pikekyssdesserten så bare snadder ut, og den er fin å lage for mine to små som ikke kan ha melkeprodukter, siden pikekyss er melkefrie og det er lett å finne melkefri erstatning for fløte og vaniljesaus :) Takk for at du deler *♥*

Anonym sa...

Jeg kjøpte BATH- bokstavene mine på www.sofiesvilla.no
Det er en nydelig butikk på Nøtterøy, rett utenfor Tønsberg, og det er som i himmelen når du går inn der.
Når du får pakken i posten er det sirlig pakket inn i nydelig silkepapir med små hjerteklistremerker, ihvertfall var mitt pakket inn slik. Det er en fryd for øyet!
Ta turen innom både butikken og nettsiden deres.
<3
Klem fra Påsan ;)