torsdag 21. april 2011

Påsketre nr. 3


Mitt tredje (og siste) påsketre står i tvkroken på stua. Jeg hadde noen egg fra Kremmerhuset som jeg malte hvite til påske i fjor. Har hengt dem opp med hvitt silkebånd i noen kvister jeg fant på bakken ute. :) 


I år har jeg tatt litt av med påskepyntingen i forhold til det jeg har gjort før. Gule duker, gule blomster, friske vårfarger. Det kommer ikke helt frem på disse bildene da, men det er koselig påskestemning i huset.

I dag har vi og noen venner vært på Cirkus Merano med barna. Jeg har ikke vært på sirkus siden jeg var liten, og gleda meg sikkert like mye som jentene. Har hørt fra andre at sirkus er bortkastede penger, men det syns jeg absolutt ikke det var. Masse flott å se på, og veldig underholdende var det. Vi spiste både popcorn og sukkerspinn og hadde det riktig så koselig. Det er herlig med ferie!


nattinatt

8 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Hvit eller nøytral påske er noe for meg. Jeg har noen rosa egg fra i fjor, hvorfor tenkte jeg ikke på å male de hvite? Da kunne jeg jo hatt de i løvet mitt. Kanskje det blir langfredagens prosjekt, etter en gåtur.

Nydelig pyntet hos deg.

Klem Mona C

PS Merano var her i mars og da ble den ene elefanten litt steil. Men den roet seg etterhvert. Tenk å ha en elefant løpende gatelangs. Hihi...

Yvonne sa...

heisann! så koselige bilder!! så kjekt med sirkus da! jeg elsker å gå på sirkus med sukkerspinn og popkorn! det høres ut som en fin dag:) du må ha en forsatt fin påske!

MissMette sa...

Så flott og dekorativt ♥ og så fint
med hvite små egg... Ønsker deg en
fortsatt fin påske :)
Klem fra Mette

Bling - our elf on the shelf sa...

Jeg er ikke særlig gul av meg jeg heller, men det må noen fargeinnslag til i påska. Kun 2 påsketrær hjemme hos oss, men de er med på å skape en koselig påskestemning :)

Jeg vi også på cirkus, det er faktisklenge siden nå.

Ha ei fortsatt god påske.

Monica sa...

Så fine påsketre du har, je har selv et som nå pryder trappeoppgangen med masse mailegg-egg:) ønsker deg en riktig god påske. Klem monica

n i n a s hjem sa...

SÅ vakkert :)

Tenkte faktisk på deg i går da jeg skev torsdagens innlegg om "Jordbær" :)

Vibeke Møgster sa...

Så utrolig delikat - takk for inspirasjon med fine bilder, god påske ! http://amalieshus.blogspot.com/

Pink lady sa...

Så utrolig fint du har pyntet til påske. Helt etter min smak:) Påskeklem til deg! :)