fredag 8. april 2011

En dyr dag på jobb


På vei til jobben i dag ble jeg tatt i fartskontroll og fikk en klekkelig bot. Så utrolig ergerlig! Men jeg kjørte jo for fort, så jeg har bare meg selv å takke. 


Jeg må ta ferje til jobb, og det værste var at jeg ikke hadde dårlig tid engang. Jeg hadde faktisk så god tid at jeg rakk å bli tatt i kontroll, snakke med politimannen i politibilen, se på at han skrev boten, ta imot boten, høre på at han ringte til sentralen for å sjekke om jeg hadde betalt årsavgifta (det hadde jeg; dvs. Mannen), høre på at han forklarte hvor viktig det var å skifte oblater på skiltene på bilen (vi har ikke fått de enda, så da er jo det litt vanskelig), si hadetbra til politiet og forsikret dem om at jeg skulle kjøre forsiktig, og i tillegg rakk jeg ferja!!! Helt unødvendig å kjøre for fort, med andre ord. Og derfor så ufattelig sure penger. Hadde jeg bare hatt litt dårlig tid liksom, så hadde det vært litt lettere å slutte fred med det. :)

Men neida, jeg var ute i god tid i dag. Jeg hadde musikken på full guffe i bilen, koste meg og sang høyt. Bare kjørte i vei med en skikkelig god-feeling. Helt til den svartkledde mannen steg ut i veien med et stopp-skilt og jeg skjønte at jeg hadde driti på draget. Min første bot i hele mitt 12-årige sjåførliv. Jaja. Èn gang må være den første.

Mannen lurte på om jeg ikke bare hadde kunnet strutte med puppestellet og vri meg unna. Hm... Nei, jeg var godt innpakket i både tykk genser, jakke og stort sjal, så den struttinga ble litt vanskelig. Jeg tror nok ikke at jeg hadde klart å vri meg unna uansett, dessverre. :) 


Mannen trøstet meg med at han har flere bøter på baken enn meg (det er jo ikke så vanskelig forresten, siden dette er min første). Sure penger der og da, men man får bestemme seg for å kjøre mer ansvarlig (og bevisst, uten såååå høy musikk som frister til å trykke inn gassen) og gå videre i livet. Så nå har jeg sluttet fred med å betale boten og gå lykkelig videre i mitt liv. :)

Dette ble et innlegg der bildene ikke samsvarer med teksten på noen som helst måte. Men det hjelper jo litt å se på den lekre tapeten fra Pip. Bildene viser Idas rom. Nå har vi endelig fikset ledningen på lampa, og lyset i den er veldig stilig. Fornøyd! 

I helga blir det mye jobbing, for vi forbereder danseforestilling som er på mandag kveld. Siden Mannen er på frisbeegolfturnering i Bergen i helga, tar jeg med meg jentene på jobb. De gleder seg umåtelig masse til å se de store jentene danse, så det blir veldig koselig å ha dem med meg. Nå skal jeg nyte en stille og fredelig fredagskveld.

god fredag

20 kommentarer:

Gry sin lille verden sa...

Uff så surt - skjønner deg godt. Men gjort er gjort, så får bare bite i det sabla sure eplet og komme seg videre :)

Nydelig rom, og fantastisk flott tapet :)

Ha ei fin helg!

Lille Jull sa...

Huff, så kjedelig med bot da!
Jeg lurer på hvor du har kjøpt de fine rosa boksene til å ha ting og tang i? De likte jeg godt og veldig kjekt med lokk ;)
Utrolig fint og jentete rom

Lotta sa...

Heia!Ah så surt! Typisk! Men veeeeeeeeeeeeeeeeeldig fint rom! Herlig herlig!!!

Klem til deg og god helg!

Anonym sa...

Kjedelig å få bot, den skjønner jeg veldig godt.. Men, da har du lært til neste gang (som vi sier til ungene) Hehe ;)

Og rommet til datteren din er bare sukkersøtt, nydelig tapet har hun også! Elsker pip :)

Håper du får en flott helg!
Klemmer fra meg

Vilmershus sa...

Heia:) Kor kjedelig med sånne bøter-surt..har ikke fått slike enda-bank i bordet!!Men fikk bot for å snakke i mobilen for en tid tilbake-så ergelig-men var bare å betale og ikke tenke mer på det...sukk.
MEN så fine bilder-bokser-rosa-green GAte puter- det er akkurat slikt jeg liker:)
Ha en fin helg-hjertelig hilsen mammaen i Vilmershus:)

KROnPRINSESSENE sa...

Først fokusere på det glade: nydelig jenterom... Herlige farger og fine ting.
Så boten: surt, irriterende dyrt osv. MEN jeg pleier å tenke på hvor mange ganger jeg egentlig har kjørt for fort... da var den ene boten jeg har fått plutselig veldig velfortjent ;)
Men over til det glade igjen: helg og kos med ungen :)
Ha en fin helg.
Klem May Helen

ANETTESHUS.COM sa...

Nei, huff - så kjedelig!! Håper resten av helgen blir FIN allikevel:)

STOR klem
Anette:)

RosMari sa...

Så kjedelig!!! Det er så surt og så unødvendig. Jeg har fått fartsbot på "boksen" og det var nesten enda verre. Fikk ikke overlevert boten fra en ordentlig politi engang. Det kunne jo vært en hyggelig politi som gav meg boten, så jeg følte meg nesten litt snurt... Ha en fin helg, betal, glem hele boten, kos deg med jentene og ha en fin helg!

Unknown sa...

Æsj! Det er sure penger ja, men jeg syns da du tar det med fatning, hihi;)) Og det er sant som du sier, det er jo bare din skyld, så!
Legg det bakerst i hodet og kos deg med det lekre pikerommet i stedet, myyye lurere ♥ Den er bare vakker den tapeten og sengeteppet, ahh... nydelig!

Ha en finfin helg!

Klem Line

Yvonne sa...

ååå koselig rom!! helt herlig! fin blogg!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det ble en brå slutt på din musikalske feel-good-morgen, skjønner jeg. Fint du har så nydelig tapet å hvile øynene på. ☺ God helg!

Whitebite sa...

ÆSJ! utrolig at jeg selv aldri har fått bot.. filler, nå får jeg vel en i morgen)
Men uansett,det som slår meg er hvor forståelsesfull mann du har!!!
Jeg tror jeg hadde vært ganske sur..;o)
God jobbehelg!

Heims verden sa...

ÅÅÅ! Den er sur altså:( Jeg har heldigvis bare fått en parkeringsbot til nå. Gruer meg til å få min første bot. Det er så alt for fort gjort! Skal ikke mye til.

Husker en av foreleserne mine i markedsføring på uni. Han kjørte alltid for fort på motorveien til jobb fortalte han og han fikk da et ekstra kvarter før og etter jobb. Han visste han kom til å få ei bot eller kanskje flere i løpet av semesteret, men dette så han på betaling for den ekstra halvtimen han fikk hver dag:P morsomt. Men det er jo da det er så kjipt å få bot når man alltid kjører fartsgrensen og glemmer seg bort en gang og får bot, urk:P

Nydelig bilder av din lillemors rom:)

Ønsker deg en herlig lørdag:D

Anonym sa...

Fartsgrenser er ikke satt for moro skyld. Økt fart innebærer en betydelig større risiko for ulykke, så du fortjener ingen medfølelse for de kronene du måtte punge ut.

Anonym sa...

Enig med sistemann. Neste gang du føler for å trykke for hardt på gasspedalen - tenk på de som venter på deg hjemme!

Lisas hjem og skatter sa...

off, kjedelig! det er saa fort gjort aa kjøre for fort! kjenner til det der..

nydelig rom! supersøt tapet!

kos deg i dag, det er lørdag :) ♥

klem!

Unknown sa...

Anonyme: Jess, det er helt sant. Jeg pleier å kjøre fint til vanlig, men av og til glemmer man seg litt bort. Sure penger er det, siden jeg ikke kjørte for fort med vilje, men som jeg også skrev i innlegget; helt fortjent.

Innlegget ble ikke skrevet for å få medfølelse fra noen, selv om jeg vet at mange kan kjenne seg igjen i det jeg skriver. Jeg syns det var en god historie å dele med leserne mine, og derfor skrev jeg dette innlegget. Jeg er fullstendig klar over risikoen ved å kjøre fort osv., og som sagt skylder jeg ikke på noen andre enn meg selv for boten jeg fikk.

Anonym sa...

Jeg har også kjørt for fort bare så det er sagt. Jeg klarer bare ikke å få det til å bli en god historie.
Anonym 1

Unknown sa...

Uff, så kjipt... Det er fort gjort å tråkke litt for hardt, kjenner til det.

Nydelig jenterom! Sengen var virkelig lekker, kan jeg sppørre hvor den er fra? Er på jakt etter jernseng til Gullets nye rom;)

Ha en fin søndag;)
KLEM

Supersnuppa sa...

Kjipt med bot! men! Du verden, så nydelig et jenterom!

klem