tirsdag 26. april 2011

i LOVE my blog

Blogging er fantastisk gøy. Jeg er superglad for at jeg begynte å blogge for to år siden. Glad for at jeg, den gang, som nå, ikke lar janteloven bestemme over meg. Det er lett å bli påvirket av stemmene som ikke forstår hvorfor man skal legge ut bilder av hjemmet sitt på internett, "utlevere" seg selv, la fremmede få et innblikk i ens liv. Jeg skjønner at ikke alle kan forstå det. Det er helt greit for meg. Men det er viktig å likevel respektere at vi har ulike interesser her i livet. Noen liker det ene og andre liker det andre. Ingen kan være like, HELDIGVIS! 

Interiørblogging har tatt helt av i Norge. Det fins hundrevis, kanskje tusenvis, av interiørblogger som deler bilder fra hjemmene sine, inspirerer hverandre, oppmuntrer hverandre og deler tips og triks til både fotografering, oppussing av møbler, hvor man kan få tak i diverse til huset osv. Det er en egen, fantastisk verden som man blir innlemmet og ønsket velkommen i. Jeg elsker det!!!


Den 25. juni i år arrangerer Norske Interiørblogger tidenes interiørbloggetreff i Oslo. Jeg har bestilt billett, og gleder meg masse til å treffe mange med samme interesse som meg selv. Jeg reiser alene, men gleder meg veldig til å bli bedre kjent med de av dere andre bloggere som kommer dit. HER kan du lese mer om arrangementet og finne link til billettbestilling. Hvem vet, kanskje vi sees? :)


I dag eksperimenterer jeg litt med nye skrifttyper på bloggen. Gøy!

Nå skal jeg ut og male. Sola skinner! Juhu!

18 kommentarer:

by BeaTell sa...

Hei!
Koselig innlegg!
Jeg er helt enig med deg. Elsker å svinse rundt i blogglandia og suge til meg kreativiteten på alle de flotte bloggene der ute. Er liksom min lille boble i hverdagen dette. og får alltid lyst å gå og gjøre noe etter å hatt meg en runde. Enten det er å knipse bilder, male en krakk, bake en ny oppskrift, eller bare rydde huset! :)

I LOVE IT TOO ;)

Ha en fiiin dag.

Har veldig lyst på bloggtreff jeg også, men har ikke bestemt meg ennå... Synd oslo er så langt borte.

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Jeg er enig i det du sier!
Vi velger selv å vise fram våre ting og vårt hjem. Å respektere andres mening er viktig, men det er ikke alle som får det til :)

Bloggetreff høres helt herlig ut, men det blir litt luksus for meg å spandere en tur på meg selv nå :)
Kanskje neste år!

Ha en fin dag :)
Klem Anita

Villa von Krogh sa...

Juhu! Da sees vi da! :) KULT!
Nyt dagen. Jorbærklem :)

Pia sa...

Enig! Blogging er stas!
Høres spennende ut med treff!

Christina sa...

Hei på deg!

Har akkurat de samme tankene som deg;)
Elsker å titte rundt å få inpirasjon og tips og ikke minst blir man "kjent" med fantastiske mennesker;)

Og du setter selv standaren om hva du blogger om,noen deler mye, mens andre er litt mer tilbakeholden.
Jeg synes det er greit å ikke dele absolutt alt, men en liten smakebit;)

Ha en deilig vår.Jordbærklem;))

ANETTESHUS.COM sa...

AMEN!

Vi sees:))

STOR klem

Marta - livet på landet sa...

HERLIG! ;)

Vi sees også!

KLEM

Marta - livet på landet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jorid + NOE Blog sa...

Herlig! :))

Vi sees der også!

KLEM

Karma sa...

Virker som at det er mange som skal på treffet. Mulig jeg må ta en tur tilbake til min kjære hjmeby (klarer ikke å løsrive meg helt enda, så er nok hjemby et par år til)

Herlig med masse inspirasjon rundtomkring!

Klem Kaja:)

Unknown sa...

Så koselig innlegg;)
Og jeg er selvfølgelig helt enig, hihi... Jeg elsker også min blogg og alle de flotte bloggevennene jeg har møtt her inne, mange tips jeg har plukket opp, herlig inspirasjon;)
Og som du sier, vi er forskjellige, og godt er det;))

Jeg har ikke turt og melde meg på bloggetreffet, føler meg veldig alene, hihi... syns du er kjempetøff som drar alene - kult!
Og jeg tipper du treffer mange flotte mennesker der og sikkert mye gøy!

Klem Line

Unknown sa...

AMEN!!:)

Jeg er så enig, så enig! Jeg kunne ikke i den villeste fantasi tenke meg å slutte med bloggingen, eller lese andres blogger. Dette er et herlig sted å være!

Ha en fin kveld!
KLEM

RosMari sa...

Blogging er rekreasjon for meg og man bestemmer jo selv hvor privat man vil være ute i blogglandia... Jeg får masse inspirasjon og energi av å lese andre sine interiørblogger. Jeg er også glad for å jeg kastet meg utpå og startet egen blogg. Hadde tenkt lenge på det, men nå er jeg igang. Ha en fortsatt fin kveld!

ELLEMELL sa...

kjempefint innlegg!
jeg er enig- er veldig glad for at jeg begynte med bloggingen- selv om det tar tid- så gir det så mye igjen!

fin start på uka! heldig du som har noen dager til emd fri!
klem ellemell

Karina sa...

Jeg kunne ikke sakt det bedre selv. Jeg elsker å blogge, og elsker like mye å snuse rundt i blogglandia å oppdage nye skjulte skatter.

Det fine er jo at i interiørbloggverdenen (phu!) blir man møtt med smil, koselige kommentarer (for det meste) og det er en god tone mellom bloggerne. I rosabloggverdenen er det ikke like herlig å være ettersom jeg har skjønt!

Bloggtreff høres spennende ut! :)

Ha en herlig blogguke!
Klem Karina

MissMette sa...

Helt enig med deg og mange andre :) Jeg kunne heller ikke sakt det bedre selv :) Blogglandia er et fantastisk flott og inspirerende sted og takk og pris på at vi ikke alle er like :) For meg har det åpnet seg en helt ny verden etter at jeg begynte å blogge!!! - bare aldeles fantastisk! Heldige du som skal på bloggtreff, her kommer du helt sikkert til å møte mange koselige bloggvenner ღ Ønsker deg en fortsatt fin uke og takk for alltid så flotte innlegg, stor klem fra Mette

Silje/whippetliv sa...

Så morsomt og koselig å komme inn her og lese så fornuftige ord : )) Jeg ble her om dagen skarpt forklart at blogging var "sosial pornografi".. Ble skremt av at noen tenker slik, men det får så være... Jeg nyyyter tiden hvor jeg klikker meg rundt i blogglandia som det så fint kalles :) Det er mye fint, koselig og inspirerende å se, og man "møter" så utrolig mange hyggelige folk. Det er så lunt, om du skjønner. Litt hjemmelunt :)

Klæm, Silje.

Esther Christina sa...

For et koselig innlegg! Jeg er helt enig med deg. Og så er jeg kjempeglad for at det finnes folk som blogger om interiør. Har lært mye på den måten, og fått masse inspirasjon!
Fortsett på samme måte, du har en flott blogg du kan være stolt av!:)