lørdag 8. januar 2011

Venter i spenning på spisestuestolene

I uke to er vi lovt at spisestuestolene våre skal komme, noen uker forsinket. Kjenner meg litt lei av å ha sånn halvveis møblert her og der i huset. Nå har jeg veldig lyst til å få det ferdig og koselig. Så jeg gleder meg kjempemye til de kommer! Da skal jeg ha middagsselskap. :)


I pausen min i dag dro jeg på besøk til en god venninne som nettopp har flyttet inn i nytt hus. De har fått det superfint, og jeg ble veldig inspirert til å fortsette ryddejobben i kaoset vårt hjemme. Siden disse bildene ble tatt er julen nå pakket vekk hos meg, og det er ganske hvitt og sterilt. Har planer om å kjøpe gardinstenger, liftgardiner og noen nye planter ved neste anledning så det blir litt koseligere.

Lagde en nyttårsbukett inspirert av Silje til bordet på nyttårsaften. Rosene visnet dagen etterpå, så det var jo gøy. :) Jeg fikk forresten et spørsmål for en stund siden om hvor det stjerneteppet mitt er kjøpt som henger på sofaen. Det er kjøpt på Kid interiør i fjor sommer tror jeg. Nå må jeg tilbake på jobb!

fin lørdag

2 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Utrolig kjedelig å vente på møbler. Heldigvis har jeg ikke opplevd det ennå siden mesteparten av det vi har er kjøpt på Ikea.

Spent på hvordan de ser ut da.

Ha en fin søndag.

Klem Mona C

Anonym sa...

Hva skal du gjøre med de gamle spisestolene? tror det er slike jeg har, og skulle gjerne hatt noen ekstra. Si fra om du skal selge de :)