onsdag 5. januar 2011

Julekortsnor

Jeg rakk liksom aldri å bli helt ferdig med juleinnleggene mine før jul, så jeg fortsetter med jul på bloggen litt til. Må jo vise frem bildene jeg har tatt! :) 

Noe mamma alltid gjorde før, var å henge opp julekortene vi fikk i en snor på stua. Jeg har sett mange bloggere som gjør det samme, og det er noe som jeg syns er veldig koselig selv. Da får man se på de fine bildene og tenke på menneskene som har sendt dem hele julen.

Siden vi mangler gardiner syns jeg det passet å henge snora opp foran verandadørene på kjøkkenet. De små klesklypene med marihøner på er kjøpt for flere år siden på Ikea med tanke på nettopp snoren med julekort. Den søte kongla laget Ida i barnehagen til jul for to år siden. Jeg syns det er så koselig å pynte med barnas julepynt. Før jeg fikk barn hadde jeg ingen planer om å pynte med "stygg og skjev" barnepynt til jul. Man forandrer mening og syn på ganske mange ting etter at man får barn. :) Heldigvis! Nå er vi veldig heldige også da, for i barnehagen vår er de veldig flinke til å lage fine ting med barna våre. Juleskiltet i sink har jeg kjøpt på Kid. Tror det kosta 25 kr. jeg. 

Tusen takk til alle som sendte oss julekort i år! Vi har lest dem med glede, og nyter fremdeles synet av de fine kortene på kjøkkenet. Blir ikke så lett å ta dem ned, så det er mulig de får henge litt til. Jeg begynner å pakke vekk julen i stua vår i dag. 

Til slutt vil jeg ønske velkommen til alle mine nye følgere og lesere. Det har blitt så mange av dere i det siste, og jeg blir så glad! Det er kjempemoro. T A K K 

10 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Mine heng på veggen i ei snor-med akkurat samme julebokstavane ilag med☺☺

Klem M♥

Ingvild sa...

Kjempefin julekortsnor! Fint i vinduet...

Klem,I

Vibeke / Mammas Hus sa...

All jul er borte - bortsett fra julekortene. De får henge! :D

KROnPRINSESSENE sa...

Koselig måte å ha de på (min søster gjør det samme :)
Jeg hang mine på en stige i år!
Julekort er noe av det jeg liker aller best med julen...
Kos deg litt til med de du ;)
Klem May Helen

hobbyvimsa sa...

Herlig å henge de på en snor,dette gjorde min mor også,eller rettere sagt hun gjør det fortsatt,fin tradisjon!!Ha en fin kveld!!Klem Linda:)

Whitebite sa...

Kjempefint med julekort i snor! jeg gjør det samme, bare loddrett.
Fint med et juleinnlegg;o)
glad i bloggen din♥

Sommerlyst sa...

Helt enig - det er så koselig.

Synes det er bare helt flott at du fortsetter med litt juleinnlegg - så som "alle vi andre" har pakket ned julen ;D

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg la merke til denne julekortsamlingen din i et tidligere innlegg og syntes det var sååå fint. Hvis jeg husker det så hermer jeg neste jul. Kjempefint.

Klem Mona C

et kjært hjem sa...

Koselig med julekort, mine henger også (i en snor nedover, he, he)selv om julepynten er vekk. Kjekt å lese om bloggåret ditt, du var jo så flink å blogge til tross for husstress! Dere har fått det såå koselig i deres vakre hus! Fikk tegninger av nabohuset igår, her blir det funkis de lux på begge husene som skal bygges ved siden av oss.
Ha en koselig dag! Klem Ane

Hansen & Dysvik sa...

Då god idé! Det er jo kjempefin julepynt i seg selv:-) Veldig fin blogg og vakre bilder!