mandag 24. januar 2011

Kjøkkenet med gardiner

Det er så koselig å ha broren på besøk. Føles nesten som om det er ferie eller noe, fordi det er i feriene vi pleier å treffe hverandre. Det blir ikke så ofte når man bor på hver sin side av landet. 

Jeg liker å ha besøk. For det første fordi det er så koselig å være sammen. En annen fin ting med det er at man blir presset til å få ting gjort hjemme. I går fikk vi ryddet og vasket ned vaskerommet skikkelig før gjestene kom. Ikke akkurat det rommet gjestene oppholder seg i mest, men likevel. Vi fikk gjort det. :) Og nå er det faktisk mye gøyere å vaske klær, for nå har jeg plass til å legge dem oppå benken når jeg skal henge opp eller brette sammen tøyet. Konge!

I dag viser jeg bilder av de nye gardinene på kjøkkenet. De er kjøpt på Åhléns. Vi hadde samme type, bare i beige i tomannsboligen. Tenkte at jeg skulle prøve en annen farge i det nye huset, og vi har brukt litt tid på å vende oss til det. Men er fornøyd, og syns at blått passer veldig fint på kjøkkenet vårt. Det som er supert med disse gardinene er at de fins i flere farger. Til jul kan man for eksempel kjøpe røde og henge opp på de samme spikrene. Genialt!

I dag har jentene og jeg vært på svømmehallen. De elsker det, og hopper og sklir i sklia helt på egenhånd. Med armringer på selvfølgelig. Ingen av dem kan svømme enda, de er jo ganske små. Nå skal middagen på bordet, og i dag er det svinekjøtt i sursøt saus. Den lager jeg ikke selv, men bruker ekte Uncle Ben´s-glass. :)

Lampa over kjøkkenbordet har jeg forresten laget selv. Iallefall nesten. :) HER kan du lese mer om det prosjektet.

ha en fin blåmandag

14 kommentarer:

Malin - mine gleder - sa...

Så fint kjøkken du har!
Og for en fin lampe!! Kreativt og lekkert!! :D

Ha en fin mandag.

Klem fra Malin

Karin sa...

Kjenner godt til rydding på vaskerom, bod og andre utenkelige steder til besøk , ja. Herlig. Jeg fikk rydda fryseboksen før beøsk i helgen, stor sjanse for at gjestene så den ,ja :))

nr14 sa...

Delikat og lett:)

Mona Christin sa...

Hei.

Nydelig kjøkken og flotte gardiner. Tenk; vi har Åhlens her i byen og så har jeg aldri vært innom. Er det mulig? Må iallefall ta meg en tur nå. Er de gardinene dyre forresten?

Lampa har jeg sett før og den er også lekker.

Klem Mona C

Pink lady sa...

Fint med kadett gardiner på kjøkkenet deres! Jeg er veldig glad i det mønsteret, har gardiner i beige/hvitt på soverommet og sort/hvitt forkle på kjøkkenet. Dessuten har vi sydd gardiner til hytta av det! Kjekt at man kan få diverse tilbehør også i samme stoffet!

Kos deg med besøk! Her slapper vi av og jeg skal til å lage meg en latte!

Klem Pink lady

Merethe sa...

Du har så nydelig kjøkken!! Jeg synes gardinene var kjempeflotte på kjøkkenet ditt.. Du har så mye fint å vise frem,koser meg veldig her hos deg! Og JA! Gratulerer med nye stoler! SÅ flotte, jeg er grønn av missunnelse!!

Ha en fin kveld :) Klem Merethe

Engler, ull og lavendel sa...

For et nydelig kjøkken du har. Flotte gardiner og lampe.
Klem fra meg

Whitebite sa...

L-E-K-K-E-R-T

Jane sa...

Kjempe koselig kjøkken du har :0) De gardinenen der fra Åhléns har vi på rommet til gutta, og er super fornøyd med dem. Passer til det meste, og som du skrev, enkle å bytte ut med andre gardiner i samme farge. (Eventuelt andre typer gardiner fra Åhléns også vil jeg tro).

Ha en fin mandags kveld.
Klem Jane.

Gry sin lille verden sa...

Flotte gardiner - syns det var koslig med blått jeg :o) Praktisk at man kan bytte så enkelt :o)

Blåveispiken sa...

Så nydelig kjøkken, deilig og lyst! Elsker hvitt med en tpuch av blått :o) Ha en super uke! Klemmer, Marianne

fryd&forandring sa...

Ahh, bildene kunne sklidd rett inn i et interiørblad, helig med blått på kjøkkenet -og de liftgardinene har je og lyst på!!
Ha en fin uke!

Tonje Skarpsno sa...

Dere har fått det såååå fint! Jeg sitter å lukker øynene for rot og samensurium av stiler her hos oss :P Men jeg ble veldig inspirert av bildene jentene dine tegnet på lerret. Mulig jeg stjeler den ideen altså!

Linda Katrine sa...

Flott lampe, en sånn skulle jeg lagd om jeg hadde kunnet sy!
Det var enklere å se hvordan lampa egentlig var på de gamle bildene.