tirsdag 11. januar 2011

Kurv til lekene

Når man har barn i hus må man regne med å finne leker på de mest utrolige steder. Vi har barnerommene i underetasjen, men ofte vil jentene leke der vi befinner oss, og tar dem med seg opp i stua. En enkel måte å holde det ryddig på er å ha en kurv eller lignende stående som man kan samle lekene oppi på kvelden. På den måten er det lett å bære dem med seg tilbake til barnerommene. Jeg har en gammel potetkurv på stua som jeg samler leker og ting som skal bæres ned i underetasjen oppi. 

Og siden jentene sine pensko sto så fint ved siden av kurven ville jeg vise frem dem også. :) Jeg pleier å kjøpe pensko på H&M. De er billige og litt annerledes enn de man får på skobutikkene. Pensko blir fort slitt, særlig på tuppen, så da syns jeg det er supert å kjøpe billige sko. 

Bare en kjapp tur innom bloggen i dag. Nå skal vi ha generalprøve på musikalen, og i morgen og torsdag er det skole- og barnehageforestillinger med fullsatt sal. Vi skal ha fem forestillinger tilsammen. Spennende!

tuddelidu

7 kommentarer:

Shus sa...

Kjente meg veldig igjen i det med at borna vil leike der vi er...eg og har ein kasse å samle alt i, men fekk inspirasjon til å skifte ut plastkassen med noko litt meir spanade no...:-) Problemet er at den må vere tett, då det går ein del i lego her! Hm, i tenkeboksen no!!

Lykke til med musikalen!

Klem frå Solveig

mi-rachel sa...

smart ide det der med den kurven. jeg legger det i trappen...men bedre å samle det i en kurv.

Therese sa...

PS: Jeg snakker av erfaring her: pass på at ikke den fine potetkurven lager riper i gulvet ditt.. det skjedde her nemlig. Unger har jo en tendens til å flytte ting rundt, draaa det rundt..

Men kurven var kjempefin!!

Kommenterer sjelden, men følger bloggen din og synes du har mange gode ideer og en hyggelig tone. Dessuten er jeg også fra det sørlige Vestfold :-)

Klem <3

Supersnuppa sa...

Så spennende med generalprøve. Break a leg!

Fra min tid i ungdomsskolen husker jeg hvor altoppslukende og nervepirrende slike dager er. Enda vi har kun laget revyer, ikke musikaler. Lykke til!

Hege sa...

Så spennende med generalprøven....masse lykke til.
Kjenner også igjen det at ungene vil leke i nærheten av der vi er...og vips,litt mere rot ja.
Kjekt med kurv :o)

Hege

Ena sa...

Har selv gått på folkehøgskole, og musikalen var en av de store tingene jeg husker veldig godt enda! Tvi-tvi, sier man vel! Blir sikkert kjempebra :))
Klem fra Ena

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Vi skulle gjerne hatt en kurv, her flyter lekene!

Ha en fin kveld
!Klem JOrid