lørdag 22. januar 2011

Skjenk på kjøkkenet


Tuuuusen takk alle sammen for så mange koselig og gode ord om spisestua vår. Jeg sitter her nå og blogger, og syns vi har det så fint. :) Her om dagen fortalte jeg (og viste et dårlig mobilbilde) at jeg har flyttet den lille skjenken vår fra stua og inn på kjøkkenet. Den gjør seg veldig godt i kroken bak kjøkkenbordet og fyller opp litt så det ikke føles så tomt og nyinnflyttet. Skjenken er egentlig et barskap som vi arvet av Mannens besteforeldre. Lakken var helt ødelagt på det, så jeg ga det nytt liv for 1 1/2 år siden med halvblank hvitmaling.

Jeg elsker GreenGate. Og jeg elsker ting og tang med fine farger. Har dere sett GGs nye vårkolleksjon? Den er rett og slett fantastisk!!! HER kan du bla gjennom katalogen på nett. Jeg er så glad for at jeg blir 30 år i mars, for jeg vet akkurat hva jeg skal ønske meg. :)


I år har de kommet med en blå og hvit kolleksjon som heter Fay white og Fay blue. De er nydelige, men jeg har falt pladask for det nye, fargerike mønsteret Wendy. Bare se på den nydelig "blondekanten" øverst på koppene og skålene (bildet under). Og DEN fine skåla i bakgrunnen der. Jeg har funnet den perfekte match til mine lyseblå kopper og asjetter, og svaret på mine drømmer er Wendy. 

En annen perfekt match til Spot Blue og Wendy er Maggie. Hun skal også få bli en del av favorittkjøkkengjengen min. Digger disse fargene! Jeg blir i godt humør rett og slett. Det kommer også litt nytt i gult i år, og de gleder jeg meg til å se. Mange nye håndklær, puter og tepper, og jeg ønsker meg ALT! Ja, jeg blir litt stormannsgal når det kommer til GreenGate...

Nå har Mannen og jentene kommet hjem fra butikken, så da får jeg sette på en klesvask og late som jeg er effektiv. 
ha en 
greengatedrømmende 
lørdagskveld


p.s. de tre siste bildene er lånt fra GreenGates nye katalog. d.s.

8 kommentarer:

MissMette sa...

Hei
Nydelig skjenk ♥ passet veldig fint her hos deg :) Enig med deg, Green Gate har mye fint i år, likte veldig godt serien Fay-serien ♥ Håper du får masse fint som du ønsker deg i bursdagen din da :) Ha en flott kveld videre, klem fra Mette

Hulda sa...

Jeg har også bursdag i mars, vet hva jeg også ønsker meg. ;) VIRKELIG mye flott fra GG! Skjenken passet så godt på kjøkkenet. Likte boksene du hadde satt på den også. Herlig og vårlig i farge og mønster. :)

Ruter & Hjerter sa...

Jeg og bare elsker GG. Man kan ikke bli sur eller lei av slike flotte farger:)))
Takk for deilig vårlig inspirasjon:)

Love Peace Pionies sa...

så fine den skjenken!!
og spisestolene var knallflotte! spesielle.
god kveld
klem

Livy sa...

Heisann!
Så koselig det var med sjenken på kjøkkenet :)
Jeg er også utrolig glad i greengate - blir helt dårlig for hver gang det kommer en ny kolleksjon, og denne gangen er den jo fantastisk mye fint! Er mange MÅ ha her :)

Ønsker deg en fin lørdagskveld!
Klem fra Livy

Mie fra Mies Mirakler sa...

For en søt skjenk, gjorde seg med diamantknotten på den. Så mye fint fra Green Gate, virkelig noe å ønske seg :) Og godt med et hint av vår og sommer. *♥*

Janne Lillian ♥ sa...

Nydelig skjenk! Den passet veldig godt inn der ;)

For noen LEKRE spisestuestoler!! Det ble en helt annen stue jo!!

Ha en nydelig velsignet søndag ♥

Klem fra Janne

Karma sa...

Mange som har oppdaget at den nye katalogen har kommet. Jeg gleder meg veldig til å se greengate live på messen neste helg selv om vi allerede har lagt inn en stoooor bestilling til butikken som bør ankomme i løpet av februar! :)

Klem Kaja:)