onsdag 26. januar 2011

Daglig bloggingI en travel hverdag er det et høydepunkt for meg å sette meg ned med bloggen. Da får jeg litt tid for meg selv til å slappe av. Hvordan får man tid til å blogge hver dag er det noen som lurer på. Jeg tar ikke bilder hver dag, men tar vanligvis bilder for en uke fram i tid, og gjerne mer enn det også. Da blir det mindre stress og jeg kan laste opp bilder og planlegge innlegg når jeg har tid. Så tar jeg nye bilder når jeg har tid til det. 

Hvordan å få tid til blogging handler vel mest om prioritering. Jeg har små barn, et hus som krever sitt og en jobb der jeg må gi mye av meg selv. Bloggen er mitt fristed.  Dette er noe jeg gjør for meg selv, og som gir meg ny energi og motivasjon. Noen ville kanskje prioritert andre ting, men sånn er vi forskjellige. Heldigvis. :)

I kveld skal jeg på besøk til en venninne, så nå må jeg gjøre meg klar. I morgen har jeg en fridag fra jobb før det blir jobbehelg og Londontur neste uke. Så i morgen skal jeg lade opp batteriene og gjøre meg klar for tur.

takk for ditt besøk her 

19 kommentarer:

Jane sa...

Må si jeg er misunnelig både på de tolix stolene dine, og den hylla di med GG på....*sukk* Nydelige bilder asså :0) Flink du er da som tenker såpass framover i tid at du tar masse bilder i en sleng. Det har jeg faktisk ikke tenkt på å gjøre. Takk for tipset ;0) Kan spare meg for noen runder med kamera midt oppi alt annet mas på uke dagene :0)
Nei, nå må jeg rive meg bort fra bloggen og komme meg på kjøkkenet for å smøre nistepakker til i morgen.
Ønsker deg en fin kveld.

Klem Jane.

Karma sa...

Så spennende med londontur! Der er det lenge siden jeg har vært. Krysser fingerne for fint være og proppfulle butikkern med billige nyheter:)

God tur!!

Klem Kaja:)

Lotta sa...

Herlige bloggen! Jeg er innom hver dag! koser meg her. ;) jeg blogger istf tv. Bloggen gir meg saa utrolig mye! Elsker det! Klemmer

Bustenellik sa...

Her var det vel fint! Et lite jordbærsted, og det kan vi like :-) La meg til som følger. Masse flott inspirasjon og fine bilder!
Og jeg er så enig i at blogging er en god ting. Gjennom blogging får jeg gjort noe som jeg liker, samtidig som jeg henter masse inspirasjon og masse glede og latter :-)
Ha en fin kveld!
Bustenellik

- sa...

Jeg ville bare legge igjen et lite tegn fra meg her, og si at jeg leser bloggen din hver dag :-) Mange fine og inspirerende innlegg! Mvh Vilde :-)

Kikkis planet sa...

Så smart! Prøver å planlegge litt innlegg fremover i tid, men kan absolutt bli flinkere til å blogge oftere. Takk igjen for tips til navigeringen! Ønsker deg god fridag i morgen. Og gooood tur til London!

Janicke sa...

Veldig enig med deg ang. blogging. For meg er det å sette seg ned med bloggen kvalitetstid for meg selv hvor jeg får delt litt ting og tang med andre, mens jeg også finner inspirasjon fra andre superdyktige bloggere som deg :)

Ha en fin-fin kveld og fridag imorgen!

SsSsS sa...

Kjære jordbærpike ;)

Vi digger blogger din - og følger mye med, både store og små. Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre NIB kolleger på lik linje. Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

Mona Christin sa...

Hei søte jordbærpike.

Jeg elsker bloggen din og kunne ikke tenke meg å ikke stikke innom. Det tar tid, men som deg så tar jeg også bilder for flere innlegg av gangen. Finner alltid noe å knipse.

Nyt fridagen.

KLEM Mona C

Gry sa...

Jeg syns også at tiden her i bloggverden blir et fristed og egen rekreasjon.

Nyt fridagen i morra :o) Og god tur til London neste uke.

Unknown sa...

Juhu Jordbæret;))
Syns det er kjempefint at du kommer med hyppige innlegg jeg;) Er så koselig atte... ♥ Og man trenger da ikke unnskylde at man blogger hver dag, eller i allefall ofte! Man blogger akkurat når man har lyst, det er jo det som er så genialt med dette;))

Jeg er ikke alltid i blogge-mood, og da lar jeg det være, smart? Hihi;)

Akkurat nå er det stort sett dårlig lys og jeg har dårlig råd (Januar og Februar er drittmåneder hva økonomien gjelder... KJØPESTOPP!)

Men kommer nok innom med nye innlegg innimellom;) Og å titte på andres blogger gjør jeg HVER dag! Slik prioriterer jeg min tid og...;)

Ha en nydelig Torsdag i morgen - snart helg!

Klem Line

Anonym sa...

Hei H og A.
Sååå fint dere har fått det i nyehuset deres!! Skikkelig flott:)
Ønsker deg i samme slengen God tur til London neste uke:)
Klem fra S og B i gamlehuset;)

Unknown sa...

Hei på dere!

Tusen takk! Så koselig at du la igjen en hilsen her. :) Håper dere har det bra der borte i den koselige tomannsboligen. :) Ha en god helg!

Ruths datter sa...

Så fint du har det. ønsker deg god tur til London.Ta deg en tur til Portobello road. masse gøye til å se på.
Klem

et kjært hjem sa...

Deilig med et fristed i en travel hverdag! Ha en koselig tur til London, håper du finner noen koselige butikker! Håper vi får til en hyttetur en annen helg i sammen...litt hektisk periode for Jostein på jobben nå så det var jo litt dumt! Nå er jeg igang med å male mitt gamle furugardinskap, skal bli deilig med mer oppbevaringsplass på stua til nipset mitt ;)Klem

Anonym sa...

Hei!:)

Jeg elsker bloggen din, er innom hver dag og er så utrolig glad for at du blogger hver dag ;)

Synes kjøkkenet ditt er kjempe fint, og lurer på om du kan legge ut bilder av hele kjøkkenet ditt? Tror jeg har sett bare ene siden..

Ønsker deg en fin dag!

Line

et kjært hjem sa...

Så fint og praktisk du har laget det til rundt vasken forresten! Da er det jo litt gøyere å vaske opp ;)

Anonym sa...

Bare hyggelig. Er jo titt og ofte innom her:) Koselig blogg!
Vi trives kjempegodt i tomannsboligen. Koser oss:)))
S

Åpent^hus sa...

hei.
koselige innlegg
og jeg er som deg, trives med å la bloggingen bli min egentid.
trengte å skrive litt om akkurat det, jeg også. Så laget et innlegg om akkurat det for litt siden:

http://apenthus.blogspot.com/2011/01/reklame-for-interirblogging.html

ha ei riktig fin helg

beste hilsner
fra
Åpent hus

ps - lotteri hos meg!