fredag 7. januar 2011

Ny hylle på kjøkkenet

Dagen etter vi kom hjem fra juleferien brukte vi til å rydde og gjøre klart til selskap på nyttårsaften. Denne store klokka fra Ikea kjøpte vi i sommer med tanke på at den skulle henge på kjøkkenet. Den har stått bak sofaen siden vi flyttet inn, og nå da vi ryddet fikk vi lyst til å henge den opp.

Men så har vi panelplater på kjøkkenveggene, så man må være veldig sikker på at det man henger opp der skal henge i lang tid fremover. Det blir så stygge merker i veggen hvis en skal flytte på ting til stadighet. Og siden vi var usikre på hvor klokka skulle henge måtte vi tenke litt kreativt.


Det som er så flott med å være en person som kjøper ting en ser for seg at en trenger selv om man ikke nødvendigvis trenger det akkurat der og da, er at når en plutselig trenger det, har man det for hånden. :) 

Denne hylleplata og hylleknektene kjøpte vi på Ikea for et par år siden. Planen var å ha en hylle i den gamle gangen vår, men det ble aldri noe av. Og siden jeg hadde lyst på en hylle til på kjøkkenet kom jeg på at vi hadde denne hylla i flyttelasset et sted. Flinke som vi er til å lete fant vi den på loftet. Den ble et perfekt sted for den stilige klokka vår også syns jeg. 

Jeg skal jobbe hele helga, men syns det er deilig med fredag likevel.

god helg

10 kommentarer:

Ruths datter sa...

Koselig hylle. Jeg kjenner meg igjen der. Dumt å lage huller i veggen hvis en skulle ombestemme seg. Koselig på hylla di.God arbeidshelg til deg.
Klem

Vimså sa...

God arbeidshelg.!!
Driv å vurdere hylle selv på kjøkkenet.. Den løser mange problemer.. når man har småfingre som skal borti alt..
klem

Unknown sa...

Kos med hyller, får ikke nok av de jeg;) Nå er jeg på jakt etter en til kjøkkenet jeg og - og den har de på Biltema (!!), men de var selvfølgelig utsolgt!

Er lurt og være sikker på at det skal henge der ja, kjempestygge hull i panelen... jeg har noen stygge gamle rammer med bilder hengenede på veggen... men jeg kan jo ikke fjerne de, men bytte rammer kan jeg jo gjøre... hmmm...

Flotte saker du hadde på hyllen din og - koselig ♥

Ha en herlig helg!

Klem Line

Mona Christin sa...

Hei.

Helt enig. Man må være helt sikker. Det er derfor jeg også har en del hyller stående som jeg ikke har fått hengt opp. Og så mangler det litt bilder i stua.

Klem Mona C

Lakka sa...

Vær glad du ikke har gipsvegger! Vi hadde det i gamlehuset og huttemegtu, det var noe skikkelig ræl!! Men jeg er som deg, bruker lang tid på å bestemme meg for hvor først, selv på panelplatene;-)Litt morsomt med den hylla som du skriver, du hadde en i bakhånd. Det hadde nemlig vi også, og i ettermiddag fant jeg den frem med tanke på babygutten sitt rom! Veldig enkel og fin:-)


God helg til deg også, håper det blir litt kos også imellom vaktene!

Lakka sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jorid + NOE Blog sa...

Så fint det ble vennen! :)

Håper dere får en fin helg, så fine innlegg under her også!

Klem JORID

Ruter & Hjerter sa...

Takk for insirasjon:) Hyllen ble flott:)

et kjært hjem sa...

Koselig hylle! Lurt å tenke igjennom hvor en spikrer ja! Jeg er nok litt kjapp på foten, så her har jeg både spikret og skrudd i platene på kjøkkenet, blant annet en lignende klokke fra ikea ;)Men vi har ikke så mange vegger å henge opp pynt på her, så jeg klarer forhåpentligvis å skjule hull hvis jeg ombestemmer meg ;)Utrolig deilig med stor klokke på kjøkkenet forresten!
Ha en koselig jobbehelg, og lykke til med showet! Klem Ane

Epleskrell sa...

Hei snupperella!

Håper du har en fin arbeidshelg! Bare innom med en klem og smask på kinnet.

smask