søndag 23. januar 2011

Krans i en ramme


Da jeg ryddet vekk jula ble jeg inspirert av Anettes Hus til å henge en krans i bilderamma mi i gangen. Jeg syns det var så fint! Anette har en fantastisk inspirerende blogg med massevis av fine bilder å se på. :) Anbefales!

Av og til når jeg får spørsmål om ting syns jeg det er greit å svare i et innlegg sånn at flere som kanskje lurer på det samme også får svar. Her om dagen lurte Elin, ei dame som holder på å bygge hus, på hvor vi har kjøpt panelplatene i gangen vår. Her kommer endelig svar, Elin. :) 

Platene er fra Fas 8 bord fra Huntonit i fargen Frost (lys grå). De ble bestilt gjennom Dyrøy i Ålesund. Listene våre er ferdigmalte fra fabrikken i standard hvitfarge (0502-Y). Alle veggene vi har tapetsert og malt har fargekode S0500-N. Den er bittelitt grå, ikke bittelitt gul, som 0502-Y er. Det funker fint å ha to ulike hvitfarger på vegg og lister. Det synes i grunn ikke. Paneltaket i hovedetasjen er trepanel som vi har malt selv. Det er helt hvitt, men her har vi brukt oljemaling, og det gulner litt over tid. Håper det ga deg svar på det du lurte på, Elin. :) HER kan dere se flere bilder av gangen vår.

I kveld kommer lillebror på besøk. Han bor langt unna, men skal hente en bil her og skal overnatte hos oss. Veldig koselig! Så nå skal vi gjøre en innsats for at kjelleren skal bli litt mer innbydende. 

god søndag alle sammen

10 kommentarer:

Lene sa...

Rigtig god ide med en krans i ramme. efter jeg har "taget julen ned" i huset har jeg ønsket at have nogle grønne kranse. men jeg var bange for at det blev for julet. Hvilken herlig ide!!!

Karin sa...

Hei du,så fine vegger og en lekker ramme med en krans i...Den har jeg lyst kopiere.Enkelt å nydelig syns jeg.Du har et helt nydelig hjem syns jeg.Fine bilder bestandig.Ønsker deg en god uke som kommer.Klem fra Karin

Unknown sa...

Kjmepefint med den kransen i ramme;)
God idè ♥
Kos deg så masse med lillebror på besøk;)

Klem Line

Mona Christin sa...

Hei.

Så mange fine innlegg du har hatt i det siste. Ser jeg henger litt etter på oppdateringene.

Og endelig kom spisestuestolene. De var utrolig lekre og praktiske.

Ha en koselig kveld med besøk.

Klem Mona C

Pudel-design sa...

That looks so pretty clean and crisp!
Lovely greetings...

ANETTESHUS.COM sa...

Takk for søte ord!! SÅ fin ramme:))

Ha en fin ny uke!

KLEM KLEM
Anette:)

- sa...

Hei Jordbærpike!
Du har det så fint her inne!!:-)
Anbefaler deg å sende inn bilder til bokprosjektet 'sanselig sommer' hos http://franciskasvakreverden.blogspot.com

Du har så mye inspirerende :)
MVH Vilde

mi-rachel sa...

kjempe fint med den kransen!

et kjært hjem sa...

Så lurt, kjempefint med krans i ramme! Jeg og ungene har vært hjemme med mamma og pappa, så her var det flere innlegg jeg ikke har fått med meg! Herlighet så dritfine de stolene dine var da. Ser godt hvilket merke de er, men likevel så er de litt annerledes!Dødsfine!! Har ikke sett den nye green gate katalogen heller, men nå må jeg inn å kikke. Så fine de krusene med prikker og blomster! Endelig har de fått den fine gamledagse fasongen på krusene igjen! Ha en finfin dag, klem Ane

Unknown sa...

What a nice idea the frame with the wreath
Mari