søndag 9. januar 2011

Spiseplassen på kjøkkenet

Søndagen er en god dag. Da er det meste stengt, og det er meningen at man skal gjøre ting som man har lyst til, som å gå på tur, treffe venner og familie eller slappe av hjemme. Jeg er på jobb i dag også, og dette blir en spennende dag. Vi skal kjøre gjennom hele musikalen med fullt band og alle utøverne tilstede for første gang. Det er mye jobb for å sy det sammen, men også veldig spennende og gøy. Jeg er danselærer på Norges beste folkehøgskole for de som lurte på det. Sånn helt objektivt sett. :)


I dag viser jeg bilder fra spiseplassen på kjøkkenet. Planen her er etterhvert å få en sofa/benk ved vinduene og en TV på veggen til høyre. Hjemme hos mamma og pappa er det TV på kjøkkenet, og det er faktisk veldig koselig! De ser ikke på TV ved hvert måltid sånn som mange kanskje ser for seg nå altså. Men siden kjøkkenet er husets hjerte, og mange ting skjer her, er det koselig med en TV. Da kan barna se på barne-TV mens de spiser uten å søle utover hele sofaen for eksempel. Helt konge!

Jeg har kjøpt noen gardiner nå til disse to kjøkkenvinduene, og jeg gleder meg til å få tid til og henge dem opp. Ser for meg at det blir lunere og mer koselig i denne kroken da. Bord og stoler er fra Ikea.

ønsker deg en koselig søndag

13 kommentarer:

camillaslykke sa...

Dere har det så koselig.... Det er drømmen, å bygge sitt eget! Skjønner godt ting tar litt tid, som gardiner ting og tang... Man vil at det skal bli fint og riktig uten at man har skrudd hull i hele vinduskarmen:)

Lykke til med musikalen.. Spennende!
Klem Camilla

Anemone sa...

Så fine bilder dere har over sofaen i stua. Likte at de var så enkle og rene, men samtidig at de "sier noe".

Precious Home sa...

Så koselig dere har det!
Ha en flott søndag!

Karina sa...

Kjempefine bilder fra kjøkkenet. Og jeg liker ideen med tv på kjøkkenet :) Dessuten synes jeg vinduene på kjøkkenet var spesiellt fine. En vakker dag vil jeg også ha sånne :)

Ha en herlig dag og lykke til med musikalen :)
Klem Karina

Whitebite sa...

liker at du tar alt i et tempo der du finner ut etterhvert hvordan du vil ha det og hva som vil passe! tror mange gjør den feilen at de skal bli fort ferdige, og slik tar dårlige valg.
Elsker peisen!!! og kjøkkenet er jo bare helskjønt! liker smaken din, som min -enkel og fin♥

Unknown sa...

Kjempekoselig kjøkken!
Og TV på kjøkkenet er genialt, vi har desverre ikke plass, da hadde vi sittet oppå TV'n og det er jo ikke noe alright;))
Så spennende med musikal - lykke til!

Klem Line

ANETTESHUS.COM sa...

KJEMPE-koselig!!!

Ha en fortsatt fin søndag:))

KLEM KLEM
Anette

Veronica sa...

Så koselig! :)
Du må jo bare ha en herlig jobb da! :)
Kos deg! :)

Fru Schenk sa...

Hei,
Så fint dere har fått det! Hele huset ser jo ut som den drømmen. Ønsker deg en god søndag og lykke til med musikalen.
Hilsen Ingebjørg

Pink lady sa...

Kjempefin spiseplass på kjøkkenet deres!

Ønsker deg en god uke, blir den like travel som helgen?

Klem Pink lady

Anonym sa...

Hei på deg. Så koselig blogg du har. Jeg er sikker på at jeg "kjenner" deg. Vi er fra samme "bygd", og jeg er ganske sikker på at du gikk ett år under meg på skolen :) Hvis du ikke husker meg ved første øyekast, så er jeg datter til han som var organist i "bygda" i mange år :) Ta gjerne en titt innom min blogg også!

Villasol sa...

Kjempekoselig! Lyst og lekkert!

Ha en fin søndag!
Klem Ingunn

Livy sa...

Så spennende! Høres ut som du har en flott jobb!

Kjempefine bilder av spiseplassen -dere har et flott hus! Ønsker deg en fin start på uken som ligger forann!

Klem fra Livy