søndag 16. januar 2011

Finner ikke på noen tittel

Noen ganger ønsker man at helga kan vare evig. Dette er en sånn helg. Vi har hatt det veldig koselig og truffet mange venner i helga, og det gir mye energi for meg. Takknemlig for alle våre gode venner!


Nå sitter jeg her i sofaen, mens Mannen er ute og strør skøytebaneveien utafor huset vårt, og finner ikke på en ting å skrive. Finner ikke på noen tittel på innlegget engang. Så da lar jeg de gule bildene av kjøkkenbordet og restene fra min nyttårsbukett tale for seg.


Fikk et tips om å bruke stativ når jeg tar bilder, for det kan hjelpe mot det gule lyset. Da kan man bruke litt andre innstillinger på kameraet som slipper mer lys inn. Det er et supert tips for en nybegynner for meg. Så da får jeg ønske meg et stativ, for det har jeg ikke. Norske Interiørblogger har veldig flotte fotokurs på bloggen der man får mange gode tips. Klikk her for å lese.

ønsker deg en god uke

7 kommentarer:

Gollass sa...

Søt blogg du har;-)
Klem Elin

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, nei, noen ganger er det tomt...men fine bilder og tekst likevel. ☺
Superkul lap top veske du har fått deg - stilig!
Ha en fin ukestart.

Mona Christin sa...

Nybegynner ja, da er vi to. Flotte fototips hos NIB. Suger det til meg.

Klem Mona C

tonje boganes sa...

Jeg ønsker meg også et stativ :) Visste ikke at det hjalp mot det gule lyset, men det er jo bare et pluss og en ekstra god grunn til at jeg må invistere i et stativ :)
Ønsker deg en god uke
KLem Tonje

et kjært hjem sa...

Liker så godt kjøkkenstolene dine Hilde, så kjekt at det er barnestoler i samme utførelse som til vokse! Hurra for ikea! Du er nå veldig flink til å ta bilder, har glemt å si at de du tok av Dina var kjempefine! Klem Ane

Villa Wikan sa...

Hei!
Koselig blogg og et nydelig hjem <3
Kunne jeg få ha lånt to bilder av deg? De med bilder av lystbryterne. Vi skal ha samme i huset som vi bygger, og vi har bestilt samme panel. Så det hadde vært gøy å få lånt bilde av deg =)
Mvh Linn
www.villawikan.blogspot.com

Unknown sa...

Hei Linn! Det kan du få lov til. Håper du vil linke til meg under bildene. :) Glad jeg kunne være til inspirasjon! Og takk for gode ord. Ha en fin uke!