søndag 27. juni 2010

Støvler som gleder en trist sommerdag

Jeg innrømmer gjerne at jeg er lei av det kjølige og triste sommerværet vi har hatt så langt. Lengter etter soooool! Trist at jeg i slutten av juni må ha på ungene strømpebukse, jakke og gummistøvler når vi skal ut. Et lite pluss ved det er jo de fine støvlene jeg har kjøpt til Ida. :) Hun har gått opp to størrelser i sko siden i vår, så her har nytt skotøy måttet på plass.


Støvlene er Bisgaard og kjøpt på Farmor Ingvarda, en lokal butikk med litt annerledes klær, sko og leker til barn. Ytterjakken er fra KappAhl, fjorårests modell. T-skjorte og skjørt er fra H&M.

Har gått tom for interiørbilder å vise fram, så jeg må rydde huset så jeg kan få tatt noen nye. :) Jeg holder på med et lite prosjekt som jeg håper å få vist dere i morgen hvis jeg blir ferdig.

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg! Koselig at dere bryr dere om sveisen min. :) Jeg prøver å besøke dere alle tilbake, men det tar tid, så jeg tar litt og litt. 

Koselig søndagskveld!

12 kommentarer:

Hulda sa...

Kjempestilige støvler til jenta! :) Har hatt endel regn her nord også, men i de siste dagene, fra st.Hans, har det vært bra.

meaningmoon sa...

Ikke farlig med regn når en har sånt fint skotøy hehe:)) Neida kan godt forstå du er lei av regn og kulde, idag har det bare vært helt fantastisk her på jæren og det unner jeg dere også til å få oppleve snart!!!

Ha en flott uke, jeg krysser fingrene for sol fra imårå:)
Klem!

beate sa...

kule støvler!!
så herlige innlegg under her. Utrolig kule bilder av festpynta mannfolk med converse sko!!!
og så fint st.hans bord du dekket!!

klem beate

ANETTESHUS.COM sa...

Kjedelig med trist sommervær ... Men støvlene var jo kjempe-flotte:)

Så herlig innlegget under var!! Morsom frisørsalonghistorie:D Jeg tenkte også å gjøre meg litt ekstra fjong til mitt søsters bryllup i august ... Takk for smarte tips/advarsler;)

Ha en fin-fin sommer!!

Klem
Anette:)

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefine støvler! :-)

mi-rachel sa...

nå fikk jeg meg en god latter her.
jeg hadde jo skikkelig drust på ordet koselig i dagens innlegg. dårlig språk kan man vel kalle det. er litt fjern og døgnvill om dagen:)

koselig kveldshilsen fra Rachel:)

Mona Christin sa...

Hei kjære lokketopp ☺

Jeg sitter her og smiler for meg selv. Jeg skal jo egentlig kommentere de flotte gummistøvlene, eller pælane som vi sier her i Fr.stad. Synd at sommeren ikke har kommet til nordvestlandet. Bare vent...

Jeg smiler fordi du virket så oppgitt over å få lokketopp. Og jeg må innrømme at det hørtes gammeldags ut. Hele salongen virket gammeldags i din beskrivelse. Bare ordet lokketopp fikk meg til å se for meg DET høye håret med lokker overalt. Men helt ærlig så ble du kjempefin og blomstene satte prikken over i-en. Men alt kler den smukke, sies det. Selv med lokketopp ☺☺

Stor klem Mona C♥

Karna sa...

Så skjønne bilder...støvler eller ikke...selvfølgelig vil dere ha sommer og sol...håper dere får litt varme også...men utrolig skjønne bilder av en nydelig jente var det iallefall!

fryd&forandring sa...

Stilige støvler, men håper jo hun slipper å bruke de såå mye i sommer!
Takk for morsom og lærerik lesning i innlegget under -og flott bryllupsinspirasjon!!

Ha en fin dag!

Fru Fly * Heidi sa...

Skjønne bilder og dødskule støvler! Men jeg er enig med deg i at det er trist med dette sommerværet. Her har det tordnet og lynet masse i dag i tillegg til at det bøtter ned:( Du var forresten utrolig fin i bryllupet, synes kjolen var helt nydelig. Og håret (selv om det ikke var sånn som du hadde tenkt), var veldig fint det også. Nydelig brudepar! Klem H

Randi sa...

Ja er litt kipt at sumaren lar vente på seg... Men greit å kunne lyse opp med sånne stilige støvler då!
No er sumarferien offisielt inntatt her i bloggeland også, så blir nok litt stille herifrå framover. Men, plutseleg er eg tilbake... ;-)
Ha ein vakker sumar vidare, så får vi håpe det kjem litt sol og varme snart!
Klems

idyll sa...

Ja savner sommerværet, men slike søte støvler er jo vertfall en trøst.. Og for en søt blomstrete kjole:) Passet jo perfekt til vannstøvlene..