tirsdag 8. juni 2010

Den lille verandaen

Den lille verandaen vår er ca. 6 kvm. stor. Her er det plass til et kafébord og to, tre stoler. Hovedterrassen vår ligger på bakkeplan ut fra underetasjen, så denne verandaen er ikke så ofte i bruk. Men veldig kjekt å kunne sette seg ut her hvis vi ikke gidder å gå helt ned. :)


Møblene er fra Plantasjen. De må egentlig oljes hvert år. Vi oljet dem da vi kjøpte dem for 3-4 år siden. Tror jeg kommer til å male dem og håpe at de ikke trenger så mye vedlikehold da. Buksbomen på bildet øverst er også kjøpt på Plantasjen. Potteskjuleren er fra Mester Grønn for et par år siden. I et sinkfat på bordet har jeg roser.


Denne fantastiske utsikten har vi fra verandaen. Når det er klart i været ser vi langt innover Hjørundfjorden. Til høyre (det som ikke er med på bildet, men som du kan se rett frem i det første bildet i innlegget) er det et kjempekoselig område med gamle hus og småbruk. Om sommeren har det pleid å gå kuer og hester der. Men i år har vi ikke sett noen dessverre. 


Det blir muligens et tredje innlegg fra meg i dag med masse bilder fra kjøkkenet. Jeg har så mange bilder å vise dere! Tusen takk for alle de søte tilbakemeldingene jeg har fått. Jeg blir så glad! 
Klemklem!

7 kommentarer:

perler på en snor sa...

Så fint dere har ordnet, kjempefine bilder fra boligen!
Jeg tror dere kommer til å få solgt fort.
Klem:)

Anonym sa...

Vakker utsikt og veranda!
Klem Igi

Unknown sa...

Ååå.. Vakker VAKKER utsikt!
På sånne dager må du jo bare ta noen minutter på den lille verandaen og nyte utsikten!

Et spørsmål... Hva slags tapet har du på soverommet? Jeg leter etter en tapet til veggen bak sengen, men sliter med å finne "den rette". Den du hadde var veldig søt!

Klem Silje

Anonym sa...

Så nydelige bilder,likte godt det sinkfatet med rosene. Flotte bilder under her også.:))

Jorid + NOE Blog sa...

Så flott utsikt!! :-))
Nydelige bilder fra stue og veranda, du har en fin smak synes jeg!

Håper dagen i morgen blir fin!
klem jorid

Mona Christin sa...

Hei.

Bare utsikten er verdt prisen. Fantastisk.

Så deilig å ha det så ryddig, selvom det bare er for en liten periode. Det er nesten så jeg får lyst til å holde visning selv, bare for å få ryddet skikkelig overalt. Her trengs virkelig et skippertak i skap og skuffer, kott og boder.

Flink du.

Klem Mona C

Unknown sa...

Er så flott dette huset deres altså:) Skulle gjerne bodd der jeg... men ligger nok litt feil for oss og, som for dere:)

Du har så masse fin stæsj og er flink og style, kjempeflotte bilder!

Klem Line