søndag 6. juni 2010

Barnerommet

På et barnerom blir det fort fylt opp med leker som gjerne ligger strødd på gulv og i senger. Det er iallefall en gjenganger hos oss, og noe som ikke er helt forenlig med å skulle ha visning. Så før disse bildene ble tatt hadde vi flere runder med opprydning her inne. Noen leker har vi gitt vekk, de fleste lekene er pakket ned i kasser til vi flytter inn i nytt hus, mens noen leker har fått lov til å bli igjen her til vi skal flytte. Vi har også tatt ut en stor hylle for å vise størrelsen på rommet skikkelig.


Barnerommet vårt var rosa på veggene inntil for fem dager siden da jeg malte det hvitt. Vi har tenkt på at vi burde malt det før visning fordi rosamalingen var veldig skjoldete, så nå fikk vi endelig gjort det. Hurtigtørkende maling gjorde at jeg ble ferdig med to strøk på en kveld. Gull! Fargen er råhvit; S-0500N. Det er en farge med litt grått i seg, i motsetning til 0502-Y som har litt gult i seg. Under etiketten "barnerom" kan du se bilder av hvordan rommet så ut før.


For å kunne ha leker på rommet uten at det skal se rotete ut har vi tatt et utvalg av barnas favorittleker som oppbevares i kurvene, trekassen og de to små koffertene. De inneholder bl.a. utkledningstøy, Barbie og kjøkkenutstyr. Hylla, trekassa og kurvene på bildet til venstre er fra Ikea. Kaninene med senger er Maileg. Koffertene vet jeg ikke merket på, men de har jeg kjøpt på Emmas Verden. Postkassa på bildet til høyre er fra Bruka, den lille musa er fra Ikea og skapet er fra Broste. Det var brunt før jeg malte det hvitt. Nå etter noen år har malinga blitt gul. Jaja.


Ida fikk seg ny seng forrige helg da vi var på Ikea. Hun er kjempefornøyd med den, og både hun og Anna ligger og slapper av oppi her av og til. Jeg har et rosa sengeteppe fra GreenGate som jeg har sett for meg på denne senga, men siden megleren vår anbefalte oss å bruke ensfargede sengetepper til visningen, får jeg vente med å ta det i bruk. Før fotograferingen kjøpte jeg to hvite fleecepledd på Kid som jeg har brukt som sengeteppe til jentene. Enkelt og billig. Var litt redd for at Idas seng skulle se ut som en sykeseng, så hun fikk en rosa pute på, selv om vi etter meglerens råd skulle hatt pynteputer i samme fargetoner som sengeteppet.


Annas seng er også fra Ikea og den fine vogna fikk hun av oss til jul. Den er fra Kremmerhuset. Til nå har vi hatt den på stua, men når vi ryddet barnerommet fikk vi fint plass til den her. 


Englegrisen er fast inventar i Annas seng, og den er fra Sia. De to speilene er Ikea-speil som er malt hvite. Kronene jeg har limt på er fra Panduro.

Det var dagens tour i jordbærhuset. Håper det kunne være til inspirasjon for noen. :) Nå skal jeg nyte å ha fri i kveld. Ingen rydding eller vasking. Herlig! Vi har vært sammen med gode venner i dag og kost oss både ute og inne. Det gir mye glede. Takk til alle dere som besøker jordbærbloggen. Jeg setter stor pris på dere! 
God kveld!

9 kommentarer:

Unknown sa...

For et koselig rom!!

Vakker seng og nattbord! Herlig særpreg :) Gleder meg sååå til jeg skal begynne å innrede rommet til Lyder...

Klem Silje :)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Koseleg!☺
Tenk å ha det so ryddigt heile tida☺ Det er det vertfall ikkje her! Sjøl om prinsessa er ganske flink å rydde etter seg...men med mykje leikar på eit lite rom vert det alltid for mykje!

Lykke til med visning☺

Klem M♥

Jorid + NOE Blog sa...

Nydelig barnerom, tusen takk for masse inspirasjon til Theas rom. Det er ikke så innholdsrikt ennå, men det blir. Gleder meg til å se mer fra huset! :-)

Ha en flott uke!
KLem J

fryd&forandring sa...

Så morro med visningsbilder!! Du har jo tenkt på alt! Flott barnerom, og den rosa puta var rett og slett prikken over i'en, det er jo et jenterom enn så lenge!

Takk for titten og god kveld!

Sommerlyst sa...

Så fint det ble...utrolig koselig jenterom. Veldig fin farge på veggene synes jeg.
Personlig tot jeg at det hadde vært fint med GreenGate sengeteppet, også på visningen ;)

Ha en fin uke, og lykke til med visningen!

klem
ps: takk for hyggelig tilbakemelding på bryllupsbildene ;)

Beate i Husets Hjerte sa...

Å så nydelige ting, og den dukkevogna da..sukk... Ser ut som du får det kjempefint!!

GURO sa...

så nydelig, skulle ønske jeg også kunne fått et slik barnerom... misunelig på din datter

Havets Datter sa...

Herlig!! Du har god smak ;)

God natt :D

Lykkefryd sa...

Nydelig barnerom - lyst og lekkert!
Hyggelig at du er med i min give away.

Ha en super uke :)

Klem