tirsdag 8. juni 2010

Kjøkken

Kjøkkenet vårt inneholder spisestue og kjøkkeninnredning fra Norema. Ved dette bordet spiser vi alle måltidene våre, også når vi har gjester på besøk. Gleder meg til å ha en egen spisestue på stua i det nye huset sånn at vi slipper å spise samtidig som vi ser på oppvasken når vi har gjester. (Forhåpentligvis ser gjestene våre ut på den fine utsikten gjennom vinduene i stedenfor på oppvaskbenken da.)


Det første jeg skal gjøre når vi flytter er å kvitte meg med disse stolene, som er usannsynlig vonde å sitte på. De skal ikke få lov til å flytte med oss til det nye huset. Et vanlig menneske får plass til halve rompa på dem, så dette er ikke en spisestue man blir sittende lenge og kose seg ved. Ser for meg å pusse ned bordet, male det og håpe på å finne noen sjarmerende kjøkkenstoler på bruktbutikken. Har begynt å kikke allerede, men det er neimen ikke lett!
Når vi har gjort klart til fotografi og visning har vi prøvd å følge noen tips vi har fått. Et av tipsene var å fjerne alt fra kjøkkenbenken... Men jeg klarte ikke å dy meg. Syns det ble så upersonlig med en helt ribba kjøkkenbenk, og jeg kunne bare ikke stå for at jeg bor her hvis den hadde vært helt tom. Så en timian urteplante og litt andre ting lurte jeg med på bildene. Og siden huset skal se ut på visning som på bildene, så må det bare være sånn til visningen også. Hehe.


Skjærefjøl i porselen fra House Doctor. Hjertebolle fra Lisbeth Dahl. Salt- og pepperbøsse fra GreenGate. Alt kjøpt på Emmas Verden. Urteplante og skilt fra Mester Grønn. Dørslag fra Ikea. Melkemugge fra Bruka. Kjøpt i Sandefjord på en butikk som er lagt ned, men nå har Emmas Verden fått den inn. :) Den lille tavla vet jeg ikke merket på.


Jeg tapet litt hvitt silkepapir rundt plastpotta på timianen fordi den svarte kanten ble så synlig. Når jeg kjøpte denne i forrige uke hadde de tilbud på Mester Grønn der du fikk tre urteplanter og tre urteskilt til prisen av to. De trives visst best ute, så min timian står ute om natta. De to andre jeg kjøpte har jeg til pynt på terrassen nede.


Jeg er forresten veldig flink til å sette alle blomstene mine ute om natta nå. Livredd for at noen av dem skal begynne å henge med hodet før vi skal ha visning. Syns jeg har kjøpt nok planter for en stund, så de MÅ overleve! Jeg tar en runde hver dag og sjekker at de har det bra og at de ikke tørker ut. I natt våknet jeg av at jeg drømte at den ene hortensiaen hadde fått brune blader. Det var helt forferdelig!!! Den fikk vann med en gang jeg sto opp i dag. :) 


Jeg kjøpte meg to nye koppehåndklær fra GreenGate på Emmas Verden i anledning fotosessionen på fredag. Digger de nye mønstrene som kom denne våren. Jeg blir bare så glad av å se på dem! Da blir det sol og sommer i hjertet selv om det ikke stråler ute. 


Brødkurven min har jeg vist frem før. Den er fra Kid, og er egentlig ingen brødkurv. Men jeg syns det er så greit med stor plass til både brød, knekkebrød, havregrynspose og små pakker med frokostblanding på samme sted. Har lagt en liten GreenGateduk over så det ikke skal se rotete ut. "Cutlery"-boksen er House Doctor og skiltet med browniesoppskriften er fra Kremmerhuset. Det er for ille, men jeg har enda ikke laget den oppskriften. I morgen, i morgen, men ikke i dag. :)
I de åpne kjøkkenhyllene mine råder system og orden. Herlig! Prøver å ha ting jeg bruker mye i de åpne hyllene. Da blir de ofte vasket og slipper å bli støvete og fettete. Den fiiiine tavla mi har jeg kjøpt på Tante Bruun. Jeg pleier å få penger av foreldre og svigerforeldre til bursdagene mine, og de blir som regel brukt til ting og tang til huset. Tavla og den fine salatbollen på bildet over er noen av de tingene. Koselig!Det var dagens rundtur i jordbærhjemmet. Jeg har flere bilder på lager til i morgen, og da viser jeg frem underetasjen. Nå er det kvelden. Natta!

4 kommentarer:

Jatte sa...

Hei♥
Så fin tomannsboligen er da, hadde flyttet rett inn der jeg om jeg var på jakt etter bolig :)
Herlig stylet til bildetakning og visning også :)

Gleder meg til og se flere bilder,
Klem fra Jatte♥♥

Emma og mamma sa...

Ser på bilder fra tidligere innlegg, for et flott hus dere har! Kan tenke meg at budene kommer som perler på en snor! Enig med deg at å strippe kjøkkenbenken helt, hadde gjort det veldig upersonlig og nesten litt sterilt.
Gode spisesue stoler må man ha, det var et av kriteriene når vi kjøpte nytt!

Ha en fin dag og lykke til med visning og forhåpentligvis salg :)

-Camillla

anjamollerandersen sa...

Så mange fine bilder av huset deres!! Kan tenke meg den stylingen din er med på å trekke folk!!!

Liker stilen din kjempegodt og gleder meg til å følge med deg videre i det nye huset!:)

Anneli sa...

Så hyggelig dere har det :)
Den lille tavlen er fra Bloomingville :)
(vi selger dem der jeg jobber, derfor vet jeg det, hihi)
Vi har nylig solgt huset vårt og er på jakt etter noe mindre.. Hver ting til sin tid ;)
Lykke til på visningen!
Klem fra Anneli <3