fredag 4. juni 2010

My kind of bordpynt

Endelig er fotograferingen overstått, og for en liten stund kan vi senke skuldrene. Jeg er spent på hvordan bildene vil bli. Vi var heldige og fikk fint vær så jeg tror det ble fine bilder ute også. 

Et råd vi fikk fra megleren var å ha de samme tingene fremme på fotograferingen som ved visning. Dette skal visst gjøre at folk kjenner seg igjen i boligen, og at hvis de har sett noe de likte på bildene skal de ikke bli skuffet på visningen. Jeg kjøpte meg en jordbærskål fra BrukaEmmas Verden i går, med jordbærpynt i tankene. :) I like! Syns ikke det gjør noenting å fylle opp en sånn skål til visningen. Fatet er fra Kid.


I kveld skal jeg kose meg i bursdagsselskapet til en venninne. Lenge mellom hver gang jeg er sosial for tida, så jeg gleder meg til å bare sitte og kakle sammen med venninnene mine.

Håper du får en god fredagskveld!
P.S. Med disse bildene har jeg meldt meg på NIBs stillebenutfordring.

11 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Oh, den jordbærskåla var stilig. Har samme for godis og ønsker meg den store med popcorn. Digger den enkle formen på de skålene. Spennende med visning.

Unknown sa...

Den er sååå fiiin den jordgubb skålen, slik ønsker jeg meg og:)

Klem Line

salige lavendel sa...

Har ikke sett de skålene med jordbær på før, kjempestilig!

Emmas Verden sa...

så lekkert..ja nå blir det salg med en gang vettu ;)))
tror jeg må se å få meg en slik skål til alle jordbærne som kommer fra egen åker..ja vi har egen åker og det er så kjekt..barna elsker å gå å plukke selv ;)))

god helg til deg..
klem Anne♥♥♥

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempefin den skåla-har lyst på slik eg og☺

Spennande med visning..☺

Klem M♥

Karin sa...

Hei,for en KJEMPEFIN blogg du har, masse fine bilder å fin tekst.Leste det du skrev om lygeblogging å at mange prøver å være perfekt å vise sitt perfekte liv å hjem,men så er det kanskje ikke sånn,men at det er viktig å være ekte,syns det var så bra skrevet å jeg er så enig så enig. Er du veldig glad i jordbær du da kanskje,siden du er en jordbærpike?! Huset dere bygger er nydelig! Blir spennende å se.Legger meg til som følger jeg.Hilsen Karin

Mona Christin sa...

Hei vakre du.

Lykke til med hussalget. Det jeg har sett av boligen deres tilsier at det ikke vil være vanskelig å selge. Det er jeg helt sikker på.

Hyggelig å "hilse" på deg (bildet ditt).

Ha en fin helg.

KLEM Mona C

mi-rachel sa...

kjempe fin skål...og herlig med jordbær!

Jatte sa...

Den skålen er så fin, kjempelyst på den selv ♥

Klem Jatte♥

Fru Strøms Kvardagspussel sa...

Hei! likte jordgubbarskålen godt for jeg elsker jordbær ♥
Lykke til!
Klem fra fru Strøm

Unknown sa...

Nydelig jordbærskål, så lekker!!♥
Fine og sommerlige bilder, ønsker masse lykke til!♥
Klem Anki