torsdag 3. juni 2010

Innspurten

Det er ikke så mye liv i denne bloggen for tida. Alt vi gjør dreier seg om barna våre, huset vi skal selge og huset vi bygger. I morgen kommer fotografen for å ta bilder av tomannsboligen vår til salgsoppgaven. Vi har ryddet og sortert og vasket og ryddet og sortert så utrolig lenge nå, og endelig ser vi lyset i enden av tunnelen. Jeg skal være så lykkelig den dagen vi har solgt og kan finne på litt morsomme ting igjen. 

Dagens lille opptur var for meg en tur til Emmas Verden. Vi har i grunn fått råd fra megleren om å fjerne overflødige ting og tang. Og det har vi jammen gjort også, men det hindret meg ikke i å kommer hjem med en fin bærepose fra butikken i dag. Noen nye koppehåndklær fra GreenGate skal iallefall få lov til å vise seg fram i morgen. Kanskje jeg sniker ut et par andre ting også. :) 

Pionene på bildet skal stå på stuebordet under fotograferingen har jeg planlagt. De er så fiiiine! Smelt! (Ikke verdens beste bilde da. Det er fra mobilen.) Muggen er fra Ikea. Blomstene er fra Mester Grønn. Jeg kjøper nesten alltid blomstene mine derfra. De har veldig god kvalitet, og det er sjelden jeg er misfornøyd. 

Nå får jeg gå tilbake til vaskingen her før jeg snakker meg helt bort. Det var så deilig å sette seg ned litt. :) Håper dere har det bra! Gleder meg til å vise bilder av vårt ryddige hus om ikke så lenge. God kveld!

6 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Åh, jeg husker så alt for godt hvordan den prosessen var. Det er slitsomt når det står på, men deilig når det er over!

Lykke til med bildene og med salget :)

Hilsen Margrethe

Randi sa...

Ja er nok ei travel tid de er inne i no, men å så godt det skal bli når de er ferdig og berre har eit hus å konsentrera dykk om igjen... :-) Pioner er vakre og gjer seg godt på bilete.
Lykke til med fotograferinga morgon. Gleder meg til å få sjå bileta.
Klems

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nydelige blomster. Lykke til med alle prosjekter.

Unknown sa...

Nydelige blomster ♥ Og klart det må henge noen GreenGate håndkler på kjøkkenet når det skal tas visningsbilder:)
Lykke til... gleder meg til og se bildene!

Klem Line

Love Peace Pionies sa...

lykke til i morra...
fineste peoner..
klem

Emmas Verden sa...

vakre peoner..tror jeg skal kjøpe meg noen idag og pynte opp i heimen som er en byggeplass for tida ;)))
masse lykke til med visning..håper dere får napp med en gang!!
god helg til deg..
klem Anne♥♥♥