fredag 25. juni 2010

St. Hansaften

På St. Hansaften fikk vi et kjærkomment avbrekk fra grått og trist vær. Sola skinte og det var varmt i lufta. Vi inviterte et vennepar til reker og koseligheter på verandaen og fikk en herlig sommerkveld sammen.


Små boller, bestikk og servietter: GreenGate. Lykter og vannflaske: Ikea. Kurver og duk: Kid. Glassmugge: loppemarked. Glass: Sia. Tallerkener og telysholdere: Kremmerhuset. Hjertebolle: Lisbeth Dahl. Hvis noen lurte.


Et salatblad på rekesmørbrød er fantastisk godt. I den røde bollen er det gresk dressing.


Mange velger å flytte St. Hansfeiringen til nærmeste fredag. I Ålesund skal Slinningsbålet sette verdensrekord i høyt bål i kveld. Vi skal på hytta til noen venner og ha ordentlig St. Hansfeiring der. 


I fjor tok vi turen med båten vår, Bjørg, for å se Slinningsbålet. Det endte med motorstopp på veien hjem midt på natta. En koselig tur! :)


Det ble en liten bloggepause for meg den siste uka. Vi har feiret et fantastisk bryllup, og denne uka har vi satt i gang for fullt med egeninnsatsen på huset. Bilder kommer.


For de av dere som lurer: Jeg fant kjole! Og jeg fant en frisør... Ikke like begeistret for det siste. Mer om det i et annet innlegg.


Nå drømmer jeg om sol og strandvær. Her er det ingen av delene. Vi har hatt svært få sommerdager i år, så jeg ser frem til at tropevarmen skal komme. (Legg merke til min optimisme her. Regner med at positive tanker skal dra til seg sommeren som en stor magnet.)


Utsikten vår har dere sett før. Den er rett og slett fantastisk. På St. Hansaften fikk vi dette flotte synet da et stort turistskip seilet forbi på vei til Geiranger. Kommer til å savne dette når vi flytter. Vi får flott utsikt på den siden også, men ikke like majestetisk som disse fjellene.


Til slutt en stor takk til alle dere som kikker innom her hver dag selv om jeg ikke har laget innlegg like ofte i det siste. Jeg setter stor pris på det, og blir så glad for hvert enkelt besøk. Dere gjør blogging til en gøyal og veldig givende hobby. Klem til dere!

Ønsker deg en fin fredag!

16 kommentarer:

Elin sa...

Nydelige bilder:)
Det er så deilig når solen skinner og man endelig kan kjenne sommervarmen:) Har vært ett par dager med sommer her nå, litt dårlig i dag...Men håper det kjem att:)

Ha en flott dag:)

Klem Ea

Glad i hvitt sa...

Så flott du hadde dekket til :) Blir kjempemisunnelig på den flotte utsikten! Ha en flott helg da med enda en st hans feiring! Klem fra Eli

Anne Grete sa...

Nyyydelige bilder, ser ut som dere hadde en fabelaktig aften!!

Flott utsikt, tror jeg stifter bekjentskap med utsikten er det i Ålesundsområdet? er selv sunnmøring, og når jeg ser sånne fjell og sjø så savner jeg hjem (men går fort over... hihi)

Klem

Anonym sa...

Herlig og delikat sommerbord. God helg til deg min venn. :)Klem.

MissMette sa...

Nydelige bilder, sommerlig og herlig dekket... reker er bare utrolig godt! Har ennå ikke hatt dette i år, så jeg gleder meg til det blir litt sommer, slik at vi kan sitte å nye dette på terrassen med et glass vin til... Nydelig utsikt også :) Ønsker deg en flott helg, klem fra Mette

Anonym sa...

Et nydelig St. hans bord! Håper dere får en fin helg.
Klem Igi

Emmas Verden sa...

ja vi venter på sommeren enda...godt vi fikk en fin st.hans aften ;))
så bra du fant deg en kjole..tenkte på deg ;))
gleder meg til å se bilder fra huset :)
ha ei fin helg!!
klem Anne♥♥♥

Min stil sa...

Heisan du. Så nydelige bilder du viser. Tenker dere hadde en fin st.Hans aften.
Klæmmer fra Susanne

Pink lady sa...

Herlige bilder, vi skal ha reker i kveld og jeg gleder meg ikke mindre til det etter å ha sett bildene dine:)

Lykke til med egeninnsatsen!

Klem Pink lady

Det lille huset med druehagen sa...

Flotte bilder! Og nam nam;)
Håper dere snart får flott vær med masse sol og varme!!
Klem Gro-Beate

Kristina sa...

Ja, det VAR virkelig en fabelaktig kveld!! Tusen takk for at dere er så sjenerøse midt i en travel tid!! Klem klem fra Kristina :)

Unknown sa...

Så herlige sommerbilder, nydelig dekket rekebord med masse deilig... ummm, nå fikk jeg veldig lyst på reker ♥

Gøy med slinningsbålet, har besteforeldrene mine helt nede i vannkanten omtrent jeg, og har vært der mange ganger:)

Ha en god helg!

Klem Line

Randi sa...

Ser ut som om de hadde ein fine St.Hans, herleg sommarleg bord. Og reker er jo bare så godt utandør om sommaren. Det er sommer det :-)
Og tropevarmen kjem nok no, eg har bestilt den her i alle fall. For no er det ferie!
Ha ein strålande fin sumar!
Klems

Mona Christin sa...

Du er flink til å stelle istand når dere får besøk og da må det være veldig koselig å være gjest hos dere. Endelig en smak av sommer.

Ha en majestetisk helg☺

Klem Mona C

Jorid + NOE Blog sa...

Så nydelig, bilder av nydelig dekket bord og skipet! Kan tro du kommer til å savne det, samme som jeg savner å se sjøen hjemme fra hjemgården! :-)

Håper du får en fin helg!
Klem Jorid

LillaLykke sa...

Dette så utrolig herlig ut! Godt det er sol noen steder i dette landet! :) Her hvor vi bor er det evig grått og regn. Ønsker deg en nydelig helg, og jeg krysser fingrene for litt sommersol! :)