onsdag 9. juni 2010

Awarder og 7 interessante fakta om jordbærpiken

For en stund siden fikk jeg denne fine "Sunshine awarden" av Englemor Hilde. Beklager at jeg er så treig med å ta den i mot! Jeg er kjempeglad for å få den. Syns det er så koselig at det er noen som har lyst til å gi award til meg. Tusen, tusen takk!!!Også har jeg fått denne awarden fra Ellemell. Jeg blir så glad! Tusen takk! Og takk for alle de skjønne kommentarene dere legger igjen her. Dere vet å glede et jordbærhjerte. :)

Siden det tar veldig lang tid å sende awardene videre til henholdsvis tolv pluss syv stykker, så tar jeg meg den frihet å hoppe over videresendingen denne gangen. Håper det går greit! Med den siste awarden skal man fortelle syv interessante fakta om seg selv. Vel, vet ikke hvor interessante mine fakta blir, men her er de iallefall:

1. Jeg syns det er ekkelt med tånegler. Kan ikke fordra det, spesielt hvis de er lange!!! Nei, de må klippes ned, helst så kort som mulig.

2. Da jeg var liten drømte jeg om at Morten Harket skulle være storebroren min. Syns han var så kjekk og stram. :)

3. Sommeren er den beste årstiden. Jeg elsker sol og saltvann.

4. Det beste jeg vet på brødskive om sommeren er smør og jordbær som er skjært i skiver med sukker drysset over. Det er fantastisk godt! Skal lage et helt innlegg om det neste gang jeg spiser det så dere kan se hvor fristende det er.

5. Jeg vil heller ta en strandtur eller båttur enn å gå på fjellet.

6. Jeg elsker å se på film. Spesielt å gå på kino. Da blir jeg helt i ekstase (særlig etter at jeg fikk barn og ikke går på kino så ofte lenger), og kjøper masse godteri og popcorn bare for å elske øyeblikket. Hehehe.

7. Norsk var mitt favorittfag på skolen. Jeg skrev eviglange stiler så læreren min måtte le av meg noen ganger. Livlig fantasi. :)

That´s all folks! Interessant? Hmm.
Ha en strålende kveld!

2 kommentarer:

Dronning Maud sa...

Ja ,intressant:)Svar ang gulvet vårt: Det er en stavs vanlig oljet eik. Trodde det skulle bli for gult da vi ikke valgte hvitoljet.. Men det er det ikke:) Lykke til:)

ELLEMELL sa...

alltid interessant å lese det du skriver!Morsomt og iallefall:)

Nå skal jeg støvsuge før jeg tar kvelden- jobb imorgen jo...!

klem ellemell