mandag 28. juni 2010

Markblomster og UGLY

I går tok Ida og jeg oss en tur når mens Anna lå og sov. Det er så koselig å gå på tur med Ida. Praten går i ett om alt mellom himmel og jord, og det meste vi finner på vår vei begeistrer. Det fins vel ingenting så fint som å få en bukett markblomster fra et barn? Ida har lært at det er lettest å putte dem i vase hvis hun plukker lange stilker. Flink jente!


Anna er så søt der hun sitter og ser ut som en liten lettmelk. 

Hundekjeks er en av mine favoritter. De lukter fantastisk og grønnfargen på stilkene er perfekt sammen med de små, hvite blomstene. Har hørt at de er giftige da, så etter denne fotoshooten flyttet jeg blomstene trygt opp på kjøkkenbordet.

Har fått tak i det siste jeg trenger til mitt lille prosjekt, så nå skal jeg benytte Annas lur til å blir ferdig. Bilder kommer såklart. Nå skal jeg sette mine elektroferdigheter på prøve. :)

God dag!

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelig bukett blomster. Flotte bilder!

Anonym sa...

Så skjønn og snill jente som har plukket blomster. :)Klemmer.

aase sa...

Vakkert innlegg!!! Hun er jo bare så nydelig!!

Jorid + NOE Blog sa...

Fantastisk, jeg gleder meg slik til at TM blir eldre og vi kan gå tur i skogen å plukke markblomster!

Ha en fin kveld!
Klem J

purglede sa...

Finnes ingenting som somemrblomster. Synd jeg ikke kan ha de inne da jeg er allergisk, men jeg har dem ute på bordene mine hele sommeren.
Nydelig!
:)

ELIN sa...

Det er herlig å gå på blomstertur med småjentene, og markblomster er jo de beste blomstene spør du meg :) Kjempesøt body også. Lykke til med prosjektet ditt. Jordbærklemmer fra Elin