tirsdag 15. juni 2010

Hamar-hjelp

På lørdag gifter broren min seg, og bryllupet er på Hamar. Gleder meg til å være sammen med familien til helgen og oppleve den største dagen i min brors liv så langt. :) Nå er jeg på farten til byen for å se om jeg finner en kjole som jeg kan ha på meg. Håper Anna oppfører seg fint i vogna i dag så jeg får gjort det jeg skal.

Så trenger jeg litt hjelp fra dere. Er det noen av mine lesere som er fra Hamar eller er kjent på Hamar? Jeg og mamma har nemlig lyst til å gå til frisør på lørdag for å få håret oppsatt. Kan dere anbefale noen? Jeg har lyst til å ha en litt sånn 50-tallslook på håret har jeg sett for meg. Vet at vi er ute i siste liten, så det er ikke sikkert noen har ledige timer heller. Men vi får prøve. Setter pris på all hjelp!

Kommer tilbake til oppdatering på visningsfronten når jeg har litt bedre tid.

Ha en god dag!

8 kommentarer:

Anne Grete sa...

Så koselig blogg du har, ikke vært her før. Kommer gjerne igjen!

Så koselig med bryllup til helgen! Kos deg! har desverre ingen tips, håper noen snille sjeler fra hamarområdet kan hjelpe deg :)

Klem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Har aldri brukt frisør på Hamar så kan dessverre ikke hjelpe deg. :(

Håper det gikk bra på visningen?

Maria sa...

Kjekt å komme innom bloggen her - det er sånn som skjer når sommerferien så smått inntar kontoret, og det blir langt mellom arbeidsoppgavene :)

Jeg har kun vært og fått satt opp håret hos en frisør på Gjøvik - var forlover for ei venninne for noen år siden. Men Gjøvik er jo på feil side av Mjøsa, er det ikke?? ;)

Bringen Blomster sa...

Er jo så fint på Hamar! Så heldig du er som får feire bryllup der. Bodde et år i nærheten av Hamar, men det er LENGE siden så jeg kan desverre ikke hjelpe deg med frisør.. Og 50 tall look hørtes veldig fint ut!! Lykke til
-synnøve-

Frida sa...

Hittade din blogg idag och har nu suttit i över en timma och läst igenom gamla blogginlägg och jag måste bara säga att jag älskar din blogg!!

Honningdal.jr sa...

Salong Perry midt i Hamar sentrum er flinke.
Ellers har Vika Frisørene fått flere utmerkelser for forskjelige konkurranser og show. Jeg har vært hårmodell der og har veldig godt inntrykk av dem. De ligger på Vika senteret nærmere Stange.

Sees til helga, da blir det stor stas! Velkommen til Stange!

Honningdal.jr sa...

Hvis du beregner 10 min kjøring til frisøren, så har du god tid.
Så er det vel 15-20 min derfra til kirka.

Håper du finner kjole! Jeg har vært flink denne gangen, og kjøpte kjole i mai :)
Hamar har ikke det største utvalget av kjolebutikker, så brudehuset er nok lurt å prøve!

God tur nedover! klem

Ingrid sa...

synd jeg ikke så dette før nå, jeg kommer fra hamar! håper du koste deg i bryllupet til din bror selv om været kanskje ikke var det dere drømte om.