søndag 7. februar 2010

Herlige søndag

Herlige søndag. I dag har vi vært sammen med venner og familie og hatt det veldig koselig. Det er en stund siden vi hadde middagsgjester nå, og jeg kjenner jeg gleder meg til å flytte til nytt hus så vi får plass til å invitere flere om gangen. Nakkekoteletter sto på menyen nok igjen. Det høres kanskje ut som om jeg lager det ofte siden jeg har snakket om det flere ganger på bloggen, men nå var det faktisk ganske lenge siden sist. Etter min smak er nakkekoteletter den perfekte søndagsmiddag.

Jeg har kjøpt noen nye sofaputer siden sist jeg viste bilder fra stua. Ble så inspirert av Emmeline for en liten stund siden som hadde bestilt GreenGate-produkter på salg i den danske nettbutikken Nordhjem. Der var det mye fint å finne, og jeg syns ikke tollen var så horribel heller.

Litt farger nå når det går mot vår er ikke å forakte. Jeg har fått inn rosa ranunkler og tulipaner i stua siden disse bildene ble tatt, og jeg skal prøve å forevige dem i morgen. En venninne som var på besøk i dag har nettopp vært på fotokurs og kunne lære meg litt om funksjonene på speilreflekskameraet mitt. Det var veldig spennende, så i morgen skal jeg prøve meg frem på andre funskjoner enn bare auto. :)

Jeg liker stua mi veldig godt nå når det har litt GreenGate-preg. Selv om snøen ennå ligger koselig og hvit ute gleder jeg meg mer og mer til vår, sol og varme.

Resten av kvelden skal nytes med bena høyt og smågodt mens jeg tenker på de to nydelige Howard-sofaene vi har kjøpt til det nye huset. Siste dagen med salg på Bohus slo vi til etter å ha tenkt på disse sofaene en stund. Vi vurderte om vi syns de var litt for myke, men endte opp med at det kom til å bli en kosesofakrok og at det da ikke gjør noe at sofaen er litt myk.

Jeg tror de to sofaene kommer til å passe perfekt inn i vår stue med sine hjulben og buede armlener. Gleder meg!


Ønsker deg en god søndagskveld og natt!

9 kommentarer:

Monika sa...

God søndag og resten av veka til deg og
Smil fra monika

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Nydeleg GG ☺ Glede meg til vårfargane slår inn for fullt ☺

Håpe du får ei fin veke ☺

Klem M ♥

InstatreffNorge sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen:):)

Vakre puter, akkurat sånne jeg ønsker meg:) Nå MÅ jeg jo inn på siden du nevner å sjekke om jeg finner meg noe:) Ønsker meg et Green Gate pledd også..men de er såå dyre..

Ønsker deg en fin kveld videre:)

Klem Lise

Dronning Maud sa...

De stor bildene du har for tiden er veldig fine:)forstår godt du gleder deg til huset er ferdig:)

Mona Christin sa...

Hei.

Så nydelige puter. GG er jo helt perfekt. Merker nå at jeg gleder meg til Danmarksferien til sommeren. Da blir det å tråle alle interiørforretninger jeg kommer over.

Bloggen din er veldig fin nå. Den er som ny.

Jordbærklem fra Mona C♥

Elin | Draumesidene sa...

God morgen! :)
Flott stove, verkeleg med ein touch av VÅR! Og den vil eg gjerne bli minna på ofte! Sofaene var fine, forstår godt at du gleder deg til å få slike i hus!

Ynskjer deg og dine ei flott, ny februarveke!

God klem frå Elin :)

ELIN sa...

Så flott stua di har blitt med Green Gate preg :) Håper dere hadde en koselig middag med gode gjester. Har en liten oppmerksomhet til deg på bloggen min. Ha en fin dag. Klemmer fra Elin

Janne Lillian ♥ sa...

Nydelige vårlige green gate ♥ Herlig!! Ha en strålende mandag :)

mi-rachel sa...

koselig puter.
og du og de nakkekottelettene dine;)