søndag 12. desember 2010

Wishes come true


Siden vi reiser på juleferie på lørdag, har jeg nå fem dager på meg på å kjøpe ferdig julegavene, ordne huset til jul og bake litt, i tillegg til jobbing og ta meg av barna. En hektisk uke mildt sagt, men jeg har klart det før, så jeg skal klare det igjen. Hvis ikke, så er det jo egentlig ingen krise annet enn at det da blir litt stress å ordne ferdig til nyttår når vi kommer hjem fra ferien. Vi skal nemlig ha gjester her i huset på nyttårsaften, og da vil jeg ha det ordentlig julete her.


Jeg har jobbet i helga, og kjenner meg litt sliten, men prøver å få gjort litt i kveld likevel. Tida når barna sover er jo gull når det gjelder å få ting gjort. Problemet er at da er man litt sliten selv, og sofaen frister altfor ofte.

Jeg holder fremdeles på med mobilbildene mine på bloggen, og gleder, gleder, gleder meg til den nye dataen kommer! I dag har jeg tatt bilder av den lille skjenken (barskapet) som vi har arvet av Mannens besteforeldre. Jeg malte det hvitt i fjor en gang. HER kan du lese mer om det. 


Hjertet som henger på er Walther&Co, og det har jeg kjøpt på Emmas Verden. Jeg liker så godt budskapet! Det er jo litt av dette julebudskapet handler om også tenker jeg. At det fins håp, og at hvis man tenker stort, kan drømmer og ønsker bli sanne.


Jeg fikk en tilbakemelding fra ei som heter Trude i går om at det var vanskelig å finne fram til de ulike mappene i bloggen min. Og da tenkte jeg at du er kanskje ikke den eneste? Så derfor skriver jeg litt om det her. :)

Jeg har prøvd å kategorisere etikettene mine helt øverst, og alle etikettene som handler om de ulike rommene i huset, ligger under fanen "hjem" øverst på bloggen. Du kan også finne etikettene i høyre kolonne, men da må du akkurat nå scrolle ganske langt nedover på siden.

Når jeg ser på det nå, så skjønner jeg at det kan være litt vanskelig å finne fram, så jeg skal sette meg ned og prøve å gjøre etikettene lettere tilgjengelig. Takk for gode ord og konstruktiv og fin tilbakemelding, Trude! 

ønsker deg en god uke

8 kommentarer:

Lottemora sa...

For en nydelig skjenk!

Ønsker deg en fin uke

Lotte

Lakka sa...

Høres ut som du har nok å henge fingrene i ja.. Ønsker deg lykke til med de siste forberedelsene før juleferie! :-)

Walther & Co. har så mye fint, nydelig hjerte!

Klem

Whitebite sa...

Jeg har også jobbet i helga..puh.. og det sinker alle juleforberedelsene!
Hva jobber du med, siden du jobber helg?
klem♥

ANETTESHUS.COM sa...

Så koselige bilder!! Den lille sjenken var kjempe-flott! ... og så søtt med det lille hjertet ♥

Håper du får gjort unna de siste innkjøpene før du drar på ferie!! Ha en fin ny uke:))

KLEM KLEM
Anette:)

Anonym sa...

Jeg ønsker deg en fin-fin uke.
Forstår godt at du er sliten med små barn og jobb i tillegg.
Ha en kjempefin ferie.
Klemmer:))
Nydelige bilder.

Anonym sa...

så nydelige blomster!! og hele arrangementet var jo bare superfint - med kommoden, ordene og blomstene på toppen!!

Anonym sa...

så nydelige blomster!! og hele arrangementet var jo bare superfint - med kommoden, ordene og blomstene på toppen!!

Unknown sa...

Så fint skap! Har du fått rede på hva det har vært? Liknet litt på et annet jeg har sett. :-)