mandag 6. desember 2010

Ny trekning i Ramsign-giveaway.

Siden jeg enda ikke har hørt fra Julia, som ble trukket ut som vinner i giveawayen min for en tid tilbake, sa jeg at jeg skulle trekke en ny vinner på fredag som var. Det er synd at ikke Julia har fått med seg at hun vant, men det er ikke noe mer jeg kan gjøre føler jeg. Nå har jeg etterlyst henne på bloggen flere ganger, men ikke hørt noenting. Et tips til dere som har giveawayer på bloggen: få anonyme til å skrive mailadressa si når de melder seg på. Da kan man iallefall få kontakt med dem hvis de har vunnet. :)

Jeg har vært bortreist hele helga (vi hadde det fantastisk forresten), så jeg fikk ikke trukket en ny heldig vinner som får et valgfritt emaljeskilt fra Ramsign før i dag.

Og vinneren er kommentar nr. 30: en anonym som heter Jostein. Jeg tror faktisk at jeg vet hvem denne Jostein er, så jeg håper ikke det blir problemer med å kontakte vinneren hvis han ikke tar kontakt her. Gratulerer så mye, Jostein! Du kan velge fritt blant Ramsign sine skilt. Send meg en mail med bestillingsopplysningene, så gir jeg det videre til Ramsign. 

Jeg var også så heldig at jeg fikk velge et skilt til vårt nye hus. Jeg sliter litt med å velge, for jeg syns det er så mange av dem som er fine! Men jeg tror det blir ett av de to siste bildene her av serien Engelhardt. Tusen takk til Ramsign som ville gi et skilt til en av mine lesere. Og tusen takk for at jeg får pryde huset mitt med et flott skilt fra dere. :) Ramsign har juletilbud nå, så hvis du liker skiltene deres, kan det jo være gøy å bestille et til jul.

her snør det i dag. koselig!

5 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

ja godt tips det.Jeg skriver at de som ikke har blogg må skrive mail adr,men det er ikke alle som gjør det.Dumt for de som vinner,og okke vet det,men det er jo ikke ditt problem!!Syns det er helt greit å trekke en ny vinner som du gjør.ha en fin ny uke:)klem linda:)

Anonym sa...

Hei

Jeg er bare innom og titter litt avogtil, koselig blogg :)
Ang Julia som du etterlyste ifm at hun vant, vil jeg bare nevne at det er enkelt å finne henne hvis du klikker på navnet hennes i kommentarfeltet. Da finner du siden hennes, og hun har tom egen blogg. Da vet du det iallefall :)
M

Unknown sa...

Hei M!

Hehe, så utrolig dum jeg har vært da! Jeg var sikker på at Julia var anonym uten blogg, men ser jo selvfølgelig nå at det går an å trykke på navnet hennes. Takk for at du tipset meg om det! Hun skal selvfølgelig få skiltet hun vant. :)

Julia sa...

Og her er Julia...
Jeg har vært uten nett, holder på å legger over til fiber. Så jeg har ikke surfet så mye.. :( Har bare sporadisk vært innom bloggen.
Beklager så mye at du har måtte etterlyse meg flere ganger, men tusen takk foir at du har!
Er jeg virkelig så heldig at jeg får skiltet?
Da blir jeg veldig glad!!

HeiltA4 sa...

Hei!

Eg er innom bloggen din støtt og stadig og blir alltid i godt humør av å lese den. Bileta er så flotte!

Gratulerer med nytt hus :)