lørdag 11. desember 2010

Til- og fralapper

Jeg sitter i kveld og lager til- og fralapper til julegavene jeg har kjøpt. Er ferdig med over halvparten av gavene, men ingen er merket, så nå må jeg gjøre det før jeg glemmer hva som er inni. Jeg har her brukt Tilda klippark som jeg kjøpte på salg etter jul i fjor. Helt supert å ta det fram nå! Dette er veldig enkelt og fint. Jeg klipper ut figurene og limer dem på en liten papirlapp med en limpute. Limputen gjør at figuren står litt opp fra papiret. Til hull har jeg stanset ut et hjerte.

Her om dagen lastet jeg ned Adobe Photoshop bilderedigeringsprogram som app for iPhone. Det har jeg lekt meg litt med her. Gøy! Dunkle kveldsbilder tatt med mobilen blir med ett litt lysere og bedre. Og det beste er at programmet er gratis. :)

Jeg jobber i helga, så derfor liten tid til alle juleforberedelsene jeg burde gjort. Jeg har ikke bakt en eneste ting til jul, bortsett fra mislykkede pepperkaker med kjøpedeig. Håper det kan være til trøst for noen. Skulle ønske jeg kunne vise frem bilder av et strigla julehjem, men det kan jeg dessverre ikke. 

I morgen skal vi på familiejulebord, og det blir veldig koselig.  Og hurra for Hans som vant X-faktor i kveld! Vi har heiet på han hele veien, og syns det var fortjent at han vant.


Fikk en kommentar fra en anonym som lurte på størrelsen på kjøkkenet vårt. Det er 28 m2 stort. Nærmere bestemt 8,5 m. langt og nesten 3,5 m. bredt. Vi trodde det skulle føles langt og smalt, men det er faktisk veldig luftig og stort. Kjempefornøyd! :)

fortsatt god helg


5 kommentarer:

englemor sa...

Søte til og fra lapper du har laget :-) Flink er du!
Hos meg er det heller ikke bakt noe og julepynten er enda ikke kommet til sin rett ;-) Men alt til sin tid sies det vel. Jul blir det uansett♥
Klem♥

Tomines hjem sa...

heihopp!!

jeg har også laget merkelapper, men herremin ... mine var jo en del enklere.. huff... jeg er ikke akkurat oppfinsom skjønner jeg. hehe.. men men..

takk for tipset om appen... gjett om jeg skal laste ned... jeg blogger jo masse fra mobilen..

ha en fortsatt deilighelg!!

klem klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Koselig pusleri. Skulle ønske jeg hadde tålmodigheten og motorikken til sånt. Satte i gang sjuåringen, men det ble kun fire lapper...foreløpig. ☺

beate sa...

søte lapper!
vi er snart i mål med julegavene vi også. vi har handlet det meste på nettet. moro og enkelt, men ingenting kommer ferdig pakket inn, så det venter meg en stor jobb der ja...

klem beate

Anonym sa...

Herleg blogg!! Tusen takk for at du deler!!
det eneste jeg savner her er mapper hvor jeg kan finne alt kjøkken, bad, stue ol så jeg slipper å gå gjennom hele bloggen når jeg skal lete meg tilbake. bare et lite tips.

Klem fra ho Trude