onsdag 22. desember 2010

Waltherhus

Etter en runde i byen i dag ble jeg ferdig med de siste julegavene. Sååå deilig! Nå er det bare kosen igjen. På min lille shoppingrunde måtte jeg stikke innom de interiørbutikkene jeg kom over, selv om jeg ikke skulle ha noe der. :) Da fant jeg ut at sinkhusene fra Walther&Co er nesten femtilappen billigere her enn på Sunnmøre!!! Har det noe med den sunnmørske kremmerånden å gjøre mon tro? Jeg har sett meg ut et julehus i sink som jeg håper kommer på salg i romjula. Og hvis ikke, så er det jo uansett femti kroner billigere her. Hehe.

Nå skal vi se på koselig film á la Jane Austen. Vi kjøpte en haug med godteri på Mix i stad også som trenger et lite innhugg, så da er det bare å la festen begynne.

ha en koselig kveld

8 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

Har 3 sånne hus selv... de er jo bare nydelige. Synes du skal kjøpe deg det julehuset med en gang før det blir utsolgt -50 kr spart ;) he, he.
May Helen

Balke gård sa...

Hei og hå, nå har jeg endelig fått på ett av de 20 håndtaka jeg kjøpte etter tips fra deg:-) Ting tar tid, ja:-)DU nevte du måtte etterbestille noe, var det slike lange skruer som går tvers gjennom hullet eller noe inni selve hullet for å kunne skru de små skruene fast til noe?

Så nydelige hus du har kjøpt, gratulerer!!! Og så elsker jeg julekortene dine, måtte se på 2009-kortene også, NYDELIGE jenter og kort!! Ønsker deg og dine en finfin jul i ditt nye, vakre hjem! Juleklem og takk for dørhåndtaktips, Marianne:-)

Emmas Verden sa...

..tror nok du må tenke på at vi bor litt lenger nord..frakten er nok noe værre for oss :)))
kos deg på ferie..og god jul ;)
klem Anne♥

Mona sa...

Hei Hilde! Hvilke interiørbutikker der hjemme fant du slike hus i? De står høyt på ønskelisten min, men finner ingen her på Kongsvinger, hvor det egentlig er stooor manko på lekre interiørbutikker. ;) Juleklem fra Mona

Unknown sa...

Alltid gøy og finne noe billigere enn hjemme;) Husene er så flotte!
Og julekortene i innlegget under var så skjønne - herlige disse jentene dine...

Ønsker deg og dine en riktig God Jul - nyt dagene og kos dere ♥

Klem Line

Janne Lillian ♥ sa...

Lekre zinkhus! Jeg håper det ligger et sånt under treet imårra ♥

Nå skal vi snart sette snuta østover og det er JUL!!

Jeg ønsker en god jul til deg og dine

Klem fra Janne

Jansson bygger hus sa...

Önsker deg og dine en god jul i nytt hus :)De husene er kjempe fine, jeg har et jeg er veldig glad i, og håper på flere under juletre i år :) Ha det godt!

Siv-Tones hverdagsgleder sa...

Har også 2 selv. De er bare så nydelige!! Kan nesten ikke få nok av dem:-) Ønsker deg og dine ei god jul:-)

Igjen må jeg bare få si at jeg elsker bloggen din:-) OG stilen din, ikke minst! Takk for mange gode tips:-)