lørdag 25. desember 2010

O herlige 1. juledag

Familie, god mat og drikke, nyte gårsdagens julegaver, spille spill, se på film, slappe av, gjøre akkurat det man vil. Det er juledagens privilegium. Også er det en dag for ettertanke, som morfar pleier å si.

Jeg er takknemlig for at jeg har det så godt. Familie og venner som er glad i meg, og mange å være glad i tilbake. Et godt hjem, en trygg jobb og alt jeg behøver her i livet. Jeg syns det er fint å tenke gjennom hva man har å være takknemlig for av og til, fordi jeg ikke ønsker å være et menneske som tar livet mitt for gitt. Og selv om ikke alle har det så godt her i verden, så tror jeg at det alltid, uansett omstendigheter, fins noe å være takknemlig for. Det fins alltid et lyspunkt.

Julaften var fantastisk koselig, og vi holdt på med gaveåpning til etter midnatt. Jeg liker at det ikke trenger å være så stressende rundt pakkeåpningen, så i mine øyne var det en strålende kveld. :)

Vi er en familie som liker å være sammen. En populær aktivitet er å spille spill, og denne jula har vi spilt mye Ligretto. Det er en type kortspill med egne Ligrettokort, og det er veldig avhengighetsskapende. Ikke er det så dyrt heller. Man kan kjøpe en boks for fire spillere, og også supplere med en boks til så man kan spille åtte personer sammen. Anbefales!

I går spiste vi pinnekjøtt, og i dag er det ribbe som står på menyen. Herrlich! 
Kos deg du også. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så skjønne bilder hos deg
Høres ut som du nyter juledagene.
Mye å være glad for at en har det så godt
Kos deg videre
Klem M

ANETTESHUS.COM sa...

Så koselige bilder, vennen! Ha en fortsatt god jul! Kos deg med nære og kjære:)

STØRSTE klemmen
Anette:)

Siddis back home sa...

Så koselig det er hos deg! Ha en fortsatt fredfull jul! Julehilsen fra Stavanger!

Monica sa...

utrolig lekre bilder av ditt vakre hus og kjempefint pyntet i vinduskarmen. ville innom og ønske deg og dine en videre fin romjul. klem Monica