onsdag 22. desember 2010

Julekortene 2010

Her får dere se hvordan årets julekort ser ut. I år tok jeg så mange fine bilder av jentene, så det ble vanskelig å velge bare ett. Derfor laget jeg bildecollager i stedet, og er veldig fornøyd. Julekortene mine er som regel hjemmelaget fordi jeg syns det er så utrolig gøy å holde på med det. I år begynte jeg ganske tidlig, og det er ekstra moro da siden man slipper å stresse.


Jeg har brukt tykke A4-ark som jeg har delt på langs med en papirskjærer. Disse har jeg så brettet i to og limt to bilder inni. På noen av kortene brukte jeg baksiden til å skrive en liten hilsen. Jeg kjøpte Dymomaskin på Clas Ohlson og skrev ut "god jul"-lapper som er klistret på framsiden av kortene. (Inspirert av mange andre bloggere der ute.) Båndet er tynt silkebånd kjøpt på vanlig hobbybutikk.






Tips til å få gode barnebilder: Gjør det kjedelige først (som å ha på seg englevinger f.eks.) og frist med noe godt etterpå. Jentene mine koste seg skikkelig med polkastengene. Bombe. :)

Siden både jeg og Mannen har slekt og venner som er spredt rundt om i landet, syns jeg det er koselig å sende julekort til alle dem med en liten hilsen og bilder av barna. I år sendte jeg ut 50 julekort, så det ble litt av en masseproduksjon. Men jeg koser meg med det, og blir kjempeglad for alle som sender julekort til oss. 

Har du lyst til å se fjorårets julekort, kan du klikke HER.

julehilsen

11 kommentarer:

AbluMoo sa...

Å, så fine julekort. :)

Det er så koselig å få julekort med bilder. Jeg burde streng tatt laget det selv, riktignok mangler jeg søte barn å ta bilder av, men jeg kunne jo alltids slå til med bilde av meg selv, og kanskje mannen og hunden kunne få være med. Men gjør jeg det? Jeg må dessverre si nei, tenker på det hvert år, og hvert år blir det ikke gjort. I år sendte jeg julehilsen på e-post. Ikke det samme i det hele tatt, men bedre enn ingenting, tenker jeg.

Riktig god jul til deg og familein din. :)

Tonje Skarpsno sa...

Kjempefine julekort! God jul til dere<3

Elisabeth, innerst i veien sa...

Superflotte julekort med nydelige jenter. Dette må være stas å motta, så forseggjort. Godt å høre en som koser seg med julekortskrivinga, er jo så mange som klager over akkurat det der. Ikke like hyggelig å være mottaker da, når du vet at avsender bare synes det er noe ordentlig slit med de der kortene...

Ha en fortsatt fin førjulstid.

Mie fra Mies Mirakler sa...

For noen vakre julekort du har laget, og jentene er jo søtere enn sukkerstengene, det er sikkert ;) Jeg liker også å lage litt forseggjorte julekort, og i år endte jeg opp med for få selv om jeg hadde bestilt 40 stk. Så neste år må jeg også øke til 50 tror jeg :D *♥*

Unknown sa...

Ååå, herlige julekort! Flott inspirasjon, kanskje jeg skal gjøre noe liknende selv neste år..?

Tipper disse vil bli satt stor pris på når de dumper ned i postkassen hos de heldige utvalgte!

Lykke til med juleinnspurten!

Silje :)

Unknown sa...

Jag vill bara titta in hos dig och önska dig en riktigt fröjdefull jul! KRAM Petra, Romantiskahem

mi-rachel sa...

knall koselig!

Pink lady sa...

Nydelige julekort!! Jeg elsker julekort med bilder av barna. Det er bare de koseligste julekortene:)

Ønsker deg og din fine familie en riktig god jul!

Klem Pink lady

Anonym sa...

Nydelige julekort!
Virkelig inspirerende, skal huskes til neste års produksjon.
Klem fra Igi

KROnPRINSESSENE sa...

FINT... Heldige de som mottar disse julekortene.
Legger meg til som følger på denne kjekke bloggen din :)
GOD JUL
May Helen

Supersnuppa sa...

wow. Disse var fine!
Jeg lagde selv for mange år siden (ikke så mange da...), men nå sender jeg inn. Rakk aldri å bli ferdig med alle.

Jeg har samme dymomaskin, den er genial. Jeg brukte den på frøknas adventskalender og på mengder av julegaver. Stilig med gråpapir og dymolabel!