torsdag 16. desember 2010

Bilderas fra "kjøkkenøya"

Jaaaa! Endelig har jeg fått ny Mac, og jeg veldig happy. Den gamle har vært treig så lenge nå, og nesten umulig å bruke, så det var nok på tide med en ny. Det er min snille og gode mann som har kjøpt den til meg. Ja, jeg er litt bortskjemt. :) Og jeg er så glad for det! Hehe.

Nå er det snart ferdig julepyntet i hovedetasjen, men kjelleren ser fremdeles ut som et takras. På lørdag reiser vi, så i morgen er siste mulighet til å gjøre noe her. Men jeg bare orker ikke stresse. Det har vært nok stress med andre ting syns jeg, og jeg orker ikke at jula skal bli et mas og kav. Da får det heller være litt rotete i kjelleren. 
 
Ikke har jeg fått bakt noe særlig heller. Men mamma sa at jeg kunne få med meg noen julekaker fra henne når vi reiser derfra, og det passer meg helt utmerket. Mamma har alltid mer enn nok julekaker å ta av. :)

På kjøkkenhylla mi står det framme litt julete skåler og GreenGate-kopper, og siden vi bruker de og vasker de ganske ofte, så blir de ikke støvete. Superfornøyd med at vi hang opp denne hylla. Tror jeg vil ha en til på kjøkkenet et sted.

I dag hadde vi koselig juleavslutning for danseklassen min på jobben. Jeg fikk et kjempekoselig kort og mange gode ord fra elevene, og det var helt rørende. Jeg er glad i jobben min, og har det veldig bra der, men jeg kjenner at det er helt supert med en juleferie nå. Treffe familien min og komme hjem til stedet der jeg vokste opp. Treffe barndomsvenninner som fremdeles er verdens beste venninner, spille spill med familien, gå på ski rett utenfor døra til mamma og pappa, ta det rolig og nyte livet.

Da vi var små gikk vi rundt juletreet på julaften. Det var alltid litt kjedelig, for vi gledet oss sånn til alle pakkene. Men samtidig var det litt stas å kjenne at man gledet seg så veldig til å pakke opp gaver. Så ble vi litt eldre og sluttet å gå rundt juletreet. Jeg kommer fra en musikalsk familie, så etter at vi sluttet å gå rundt treet har vi heller sittet i stua og sunget sammen før gaveåpningen. Alle finner det instrumentet de vil spille på, også har vi et lite familieband. Kjempekoselig! Men i år har jeg lyst til å legge inn forslag om å ta opp tradisjonen med juletregang igjen. Tror jentene hadde likt det veldig godt. :) Går dere rundt treet på julaften?

Så fikk dere endelig se litt bilder fra kjøkkenet. Resten av kjøkkenet skal jeg vise bilder av når det er ryddig. Bildene jeg viser i dag er nemlig lygeblogging på høyt plan. Men jeg blir glad av å se på de, og drømmer om å ha det så ryddig hele tida. Hehe. Nå er det natta! Jeg skal innom jobben en tur i morgen tidlig, så er det siste julegavehandling, hjem å rydde og pakke, og så i familieselskap på ettermiddagen. Nok å henge fingrene i for å si det sånn.

Takk for alle gode ord og koselige hilsener fra dere. Dere gjør meg glad. 

god natt

10 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Kjempefint. Jeg kan godt late som at det ser sånn ut hele tiden, jeg. Men det er sikkert ikke så ille som du sier. Lekkert er det iallefall. Og den hylla satte prikken over i'en. Kjøp en til...

Klem Mona C

Anonym sa...

enig med den juletregangen:) vi må gjøre det!!

Ruths datter sa...

Så nydelig på ditt kjøkken. Veldig trivelig med den hylla med G:G kopper og kar. Høres ut som om du får en super jul hos dine. Ønsker deg en flott julefeiring.
Klem

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

NYDELIG!! :-) Herlig med ny MAC, the one and only ;-)

Håper dere får en fin helg!!

Klem Jorid

Anonym sa...

Ha en fantastisk julehøgtid med familien din :)
Det fortjener du virkelig <33333
Nydelig kjøkken !

Juleklemmer fra Bente

Hverdagen vår sa...

Håper dere får noen fine dager sammen med familien-
Hyllen på kjøkkenet var veldig fin, og blir sikkert fint med en til også.
Gratulerer med ny mac:) her knottes det også på ny maskin, lykke!

Klem fra Eli:)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Vi har aldri gått rundt juletre heller. Kjem egentleg ikkje frå ein familie som er veldig julete, og vertfall ikkje musikalsk☺...men eg er det fordi, so eg kunne godt tenkt meg å innføre juletregang på juleafta i min familie☺

Høyrest ut som det vert ei fin julefeiring hos deg☺

Klem M♥

Jane sa...

Må si kjøkkenet var uber lekkert. Og jeg misunner deg de tolix krakkene. Slike ønsker jeg meg sårt også...

Heldig du var som fikk my mac av mannen da. :0) I love mye mac <3

Ha en koselig julefeiring hjemme, og det er alltid lov med litt lyveblogging vettu ;0)

Klem Jane.

Åse Marie sa...

hvor er hylla fraaa?

Unknown sa...

Hei Åse Marie!

Hylla er fra Ikea. Finnes i to størrelser. :)