mandag 13. desember 2010

Luciadagen

I dag har jeg hatt fri fra jobb, og det var fantastisk med en dag uten å ha på vekkerklokka. Jeg og jentene har vært i ettårsbursdag til fadderbarnet vårt, handlet julegaver og litt julepynt til huset, begynt på den enorme oppryddingsjobben hjemme og bakt lussekatter til kveldsmat. Nam! (Jeg brukte denne oppskriften, forresten.) I tillegg fikk vi besøk av noen nydelige Luciabarn tidligere i kveld som sang Luciasangen og delte ut lussekatter. Sååå koselig!

Jeg kjøpte nye svibler i dag, for alle mine var utblomstret. Vi har vannbåren varme i huset, så det er nok litt i det varmeste laget for dem her. I et tidligere innlegg om juledekorasjoner sa jeg at man ikke trengte å vanne svibler fordi de har nok vann inni løken til å klare seg. Men da jeg var på Mester Grønn i dag, så fant jeg ut at det bare delvis stemmer. Man skal ikke vanne dem før de blomstrer ut, for da blir de veldig lange. Men når de blomstrer, så kan man vanne dem litt. Da var det avklart. Håper jeg ikke har villedet noen. :)

Nå skal jeg se finalen i 71 grader nord før jeg fortsetter julepyntingen. Resten av uka går i ett, så jeg må prøve å få mye gjort i dag. Men først trenger jeg å slappe av litt med en lussekatt og et glass cola. Trenger litt ekstra energi på en mandagskveld.

nyt livet

6 kommentarer:

tonje boganes sa...

Det så koselig ut med levende lys på bordet og lussekatter! Kos deg :)
Klem Tonje

Ruter & Hjerter sa...

dette var riktig så fint:) lussekatter er så godt:) skikkelig stemmningsbilde:)

Unknown sa...

Koselig med Lucia ♥ Og så herlig med besøk på døren:)
Her har jeg allerede klart og stappe i meg 4 !!! lussekatter - det er jo sååå godt!

Klem line

Anonym sa...

gidder du av og til å svare på spørsmål du får?!

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så koselige bilder, de lussekattene så bare skikkelig gode ut! nam nam *♥*

Unknown sa...

Hei anonym!

Ja, det gidder jeg. Av og til har jeg det travelt med andre ting enn blogging. Jeg leser selvfølgelig alle kommentarer og mailer, men det er ikke alltid jeg får tid til å svare med én gang. Og noen ganger går det dessverre i glemmeboken. Beklager det! Hva var det du lurte på som jeg ikke har svart deg på?