onsdag 24. juni 2009

Stoff og Stil

I forrige uke bestilte jeg noen stoff fra Stoff og Stil, og i går hentet jeg dem på posten. Glede! Vet ikke helt hva jeg skal sy av dem enda da, men inspirasjonen kommer vel etterhvert.


Jeg hadde tenkt til å bruke stoffet med kinapikene og fuglene i en kjole til Ida, men stoffet var litt for tykt til at det passer til klær. Så da blir det kanskje putetrekk til barnerommet i stedet. Og det er vel like greit siden det er mye lettere å sy putetrekk enn kjole. Blir helt glad av disse nydelige mønstrene og fargene!

Jeg bestilte også fire meter voksduk med blondemønster på. Dette har blitt duk på verandabordet. Ble superfornøyd med det, helt min stil! Fikk igjen en liten rest som skal brukes til duk på et mindre bord og kanskje noe annet morsomt.

Nå er det natta. Anna holder på å få en tann, og har det ikke like greit stakkars. Så hun våkner halv fire hver natt for tida for å få seg en liten melkeskvett. Har hørt at det kan være smertelindrende for babyen å amme, så da får det være greit. :) God natt!9 kommentarer:

Havets Datter sa...

Nydelige stoffer!! Tenkte å bestille det med kinapikene til kjole jeg også, men det høres ikke ut som noen veldig god idè.. Det var altså så tykt?? Blir spennende å se hva det blir ut av dette da ;o)

Klem Karina

Margrethes hus og hage sa...

Så flotte stoffer! Der kjøpte vi mye stoff tidligere husker jeg. Har ikke tenkt over dette stedet på lenge før du minnet meg på det! takker :) nå skal jeg kikke hos dem og se om jeg kan finne noe fint gardinstoff til sønnens rom (som ikke har gardiner, stakkar... i sommernatten!)

Prinsesse Elin sa...

Jeg kjenner den følelsen over å ha masse meter liggende på vent:O) Har også dette kina dukke stoffet og har sydd flere dukker av det. Det er ganske kult å så lett.
Lykke til med stoff og gleder meg volsomt til å se hva du tryller frem. Klem fra Elin:O)

moa sa...

god morgen-
..for noen skjønne tekstiler du har fått deg!
det rosa med fuglene var bare så skjønt...det fikk jeg veldig lyst på :0)
ha en fin sommerdag -
moaklem

Husdraumen/Anita sa...

Spennende! Gleder meg til å se hva du bruker det til. Jeg har ikke kommet lenger enn til å lese om søm... Hvilken type stoff jeg skal bruke er fremdeles et mysterie;)

Bokstavstanseren er kjøpt på Clas Ohlson og koster 369,-. Vel verdt hver en krone synes jeg.

Ut og nyte solen i dag også:)

Anita

Anonym sa...

Så utrolig fine stoffer :)

Gleder meg til å se bilder av hva det ender opp som :)

Ha en flott torsdag! :)

Klem fra Line.

Jannicke sa...

Kjempefine stoffer!

Angående tannfrembrudd : Det finnes et flytende smertestillende middel man kan smøre på gummene, tror det heter Dentinox eller noe i den gaten.. Fåes på apotek, uten resept. jeg brukte det på begge mine, med effekt ;o)

Klem J.

mi-rachel sa...

så kule stoffer.
gleder meg stort til å se resultatet!

E9ta sa...

Kjempe fint stoff!!
Jeg kjøpte to dukker (babyrangler) med de kinapikene på (sydd etter omrisset på figurene og fylt med vatt og ei rangle) av ei dame på et marked her tidligere. Nå ser jeg hvor stoffet kommer fra. Liker de godt:)