tirsdag 23. juni 2009

St.Hans-feiring

I kveld har vi grillet og feiret St.Hans på stranda sammen med gode venner. Kjempekoselig!

Ida med sin yndlingsdokke, Eline. De er stort sett uadskillelige. Ida er veldig glad i å leke med dokker. Dette er også min yndlingsdokke fra jeg var liten. Jeg husker jeg ønsket meg den veldig også kjøpte mamma den til meg en gang jeg var syk. Gode minner! Etter at Ida begynte i barnehagen i høst fikk alle dokkene hennes navn. De heter Eline, Kristoffer, Kristine og Bjørn André. Også er det et par til som heter Eline og en mørk dukke som egentlig er Anna sin som har fått navnet Kimba. (Hun finner på alle navnene selv!) Hun har også to små dokker som heter Rebekka og Julia. Før hun begynte i barnehagen het alle sammen enten Rebekka eller Julia (som døtrene til noen venner av oss heter). 

Vi har hatt en kjempekoselig kveld, men venter fremdeles på sommerværet. Kanskje til helga? Da skal Slinningsbålet (et kjempehøyt bål) tennes i Ålesund, og vi skal ta båten vår ut og se på det. Gleder meg! Det blir første familieturen med båten i år, og det er meldt fint vær. Håper dere alle har hatt en koselig kveld og får en herlig natts søvn.18 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Koselige bilder du hadde. Ser forresten du har samme speilrefleks som jeg har:)

Ida sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft det. Så gulligt med små flickor och deras dockor. Din dotter verkar ha en väldigt god fantasi.

Vi hade en riktigt solig och fin dag igår, hoppas att ni också får ta del av värmen.

Ha det så gott.
Kram Ida

Janne sa...

Det så trivelig ut! Og finværet fortsetter det... :)

Jannicke sa...

Koselige bilder!
Spesielt det siste viser god st.Hansstemning!!

Klem J.

Anonym sa...

Koselige bilder.

Høres ut som dere hadde en hyggelig st.hans feiring :)

Håper go været kommer til deg snart også, her i Oslo er det 18 grader allerede i strålende sol :) Skulle vært forbudt å sitte inne på jobben i sånt vær syns nå jeg!

Ha en fin onsdag :)

Klem fra Line.

moa sa...

god morgen til deg jordbærpiken!
..og tusen hjertelig for koselig hilsen fra deg!
..for en skjønn st.hans feiring dere har hatt!koselige bilder.
ønsker deg en flott dag -
jeg må løpe på jobb!

moaklem

Karna sa...

Så nydelige bilder, herlig med skikkelig gammeldags st.hans feiring...her kom varmen også, og vi koste oss skikkelig!

Helene sa...

Synes hun var flink til å finne navn jeg. Inspirert av barnehagen tydeligvis! Her hos oss er det faktisk kommet bra vær idag, håper ikke det kommer til å blåse så kaldt som det har gjort siste tiden:(

Balke gård sa...

Så fin sthans dere hadde! Var det ifjrod et ble farlig stort det bålet i Ålesund? Synes det dere tente igår var stort også jeg:-) Vi var på hytta og laget et koselig et ved bekken:-)

Kelm, Marianne

mi-rachel sa...

så koselige navn hun har på dukkene sine. og så fint det siste bildet ditt var. her har det blitt skikkelig godt og varmt. så i dag blir det strandtur på oss.

KRUSEDULL sa...

Så koselig innlegg og bilder! Høres ut som dere hadde en fin kveld i går! Artig med alle dukkene til datteren din! De er gode de små:)

Christine sa...

Ser ut som om dere hadde en hyggelig st.hans! Og så bra at sommeren nå har kommet til dere også :D! Ha en nydelig dag. Klem Christine

LillaLykke sa...

Flotte bilder og nydelige jenter! :)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Fine bilder! Ser ut som om det var en koselig kveld.

Monica sa...

så koselige bilder fra din lille prinsesse med hennes dukker og fra st. hans feiring:) Min prinsesse lager også navn på alle dukkene sine og hun er så kreativ og flink til å finne navn, her går det i ingrid, camilla, dongli, dangli og liknende hihi de er skjønne:) Ønsker deg en videre fin uke:) klem monica

silje-sin sa...

Så herlige sankthans-bilder! Og nydelig med Ida og dukkene, så herlig:) Håper augusta også blir glad i å leke med dukker (det ser sånn ut:)), for jeg har alltid vært det selv. Du har en kjempekoselig blogg:) klem fra silje.

Margrethes hus og hage sa...

Håper dere får fint vær til helgen! Kjekt med første båtturen, vil jeg tro :)

Camilla sa...

Flotte bilder ja! Er ikke været herlig her nå!??? Vi skal ha 10-års bursdag imorgen, torsdag og får 20 gjester ( familie) til grilling! Kunne ikke blitt bedre!

klem camilla