tirsdag 2. juni 2009

Eplene døde...

Etter å ha vært borte fra heimen i to uker, og overlatt alt grønt liv i huset i mannens varetekt, kommer jeg nå med en trist beskjed. Eplespirene mine er døde... De klarte rett og slett ikke lenger. Sukk! Det skal være sagt at mannen tok så godt vare på blomstene mine som han klarte, og tok til og med eplespirene mine vekk fra direkte sollys når han så at de begynte å henge med hodet. Men likevel holdt de ikke ut til jeg kom hjem. Jeg orket rett og slett ikke å ta bilde av de visne spirene, det hadde blitt for trist for dere. :) 

Men i den andre vinduskarmen min på kjøkkenet kan jeg derimot vise frem noe gledelig og grønt som har vokst frem i sinkpotta mi. For noen uker siden tok jeg frøene ut av en cherrytomat og plantet dem i litt jord. Da jeg kom hjem på søndag vokste det frodig nedi der, og mannen var like overrasket som meg over det. Så får jeg bare krysse fingrene for at de skal overleve. Neste gang jeg er på butikken skal jeg kjøpe noen nye Pink Lady-epler og prøve å plante eplesteiner på nytt. Spennende å se om det hadde blitt noe tre ut av det!

I dag er jeg så heldig at jeg slipper å lage middag, for vi skal nemlig spise hos svigers! Hurra for det! Ønsker dere alle en ytterst fortreffelig aften. :)10 kommentarer:

Anonym sa...

Så dumt! hadde håpet å få se et frodig epletre her, med tid og stunder;) Jeg ble så inspirert av å lese om spirene dine, at jeg plantet appelsinsteiner, de har stått et par uker nå, men ser ingenting... :)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

så artig med cherrytomatane då :) spennande når det begynner å vokse :)
mi lille datter vil planta frø frå brød...hehe :)

Klem M :)

Gro sa...

Så gøy at du har vokst opp med bading på Herfell! Jeg camper på Ula på fjerde året, og trives veldig godt i området - det er så deilig der. Var der nå i pinsen, og hadde det sååå fint - men ble sååå solbrent til tross for solkrem... Trodde jeg kom til å stæsje endel i vogna også, men det kjennes litt umulig - så her blir det heller å lese en god bok eller drive med litt håndarbeid - i tillegg til bading og soling!
Klem fra Gro

mi-rachel sa...

så spennende med cherrytomater da.
nå har jeg akkurat kommet hjem fra nydelige Sunnmøre. vi har hatt noen herlige dager på en øde holme :)

Anonym sa...

Uff, kjedelig da, men så morsomt med cherry tomatene! Viste ikke at det gikk an en gang jeg, noe jeg burde siden jeg jobber med det!

Håper du har kost deg borte på besøk!

Ha en fin fin tirsdag videre! :)

Klem Line.

Husdraumen/Anita sa...

Hehe...jeg ble faktisk veldig lei meg av å lese overskriften på innlegget ditt. Men så hyggelig at du fant noe annet som gror;)

Anita

Maliva`s verden sa...

Pussig sammentreff..Har akkurat vært på en cafe som heter Jordbær pikene på Jessheim senteret også dukket du også opp..Koselig navn på bloggen:O)

Karna sa...

Det var dumt, men du får spise tomater istedet da....Gøy å prøve iallefall! Du får holde deg hjemme...he,he....

Simple Lovely sa...

Oija, lurt! Takk for tips!
Det er over en måned til, men kooooser meg med planleggingen:)

God helg!

Merete sa...

Så morsomt at tomatfrøene spirer! Spennende å følge med på om de kommer helt opp :D Jeg har plantet cherrytomatplante også, men den er bare en meter lang bengel uten noe tegn til tomater enda. Vet ikke helt når jeg kan forvente å se noen heller ;P