lørdag 27. juni 2009

Bjørg


Vi har en plastsnekke som heter Bjørg som er en veldig koselig dame. I går var en fantastisk dag å være ute med Bjørg. Vi grillet sammen med gode venner som var ute med sine båter, og etterpå dro vi ut for å se på Slinningsbålet. Jeg elsker båtlivet, derfor er det veldig koselig at en del av vennene våre også har båter. Dette er virkelig sommer for meg.


Slinningsbålet er et høyt bål som blir bygget av paller, og hvert år tennes det på St.Hansaften. I år valgte de å legge tenningen til nærmeste helg. Det var helt tjukt av båter rundt bålet, og god stemning.

Bjørg begynner å dra på åra, og er ett år eldre enn meg. Ho kunne vært moden for en liten oppussing innvendig, men det haster vi ikke med for å si det sånn. Det hjelper å ha litt pledd og puter som kan dekke over den deilige brune skaien. :) Putene og pleddene kjøpte jeg kjempebillig i fjor på Kid. Det passer fint med maritime farger i båten syns jeg. 
Stemningsbilde i natten. Fjellet bak bålet heter Sukkertoppen. Da dette bildet ble tatt lå vi midtfjords og ventet på å bli tauet hjem. Bjørg følte seg plutselig litt dårlig og hostet og harket fælt. Vi tror det kan være dieselfilteret som vi kanskje burde skiftet før sesongen. :) Ikke helt rutinerte enda, nei. Typisk oss. Men alt gikk veldig bra. Min svoger kom til vår redning med svigerfars båt mens ungene sov søtt framme i båten. Alt i alt hadde vi en kjempekoselig ettermiddag og kveld selv om avslutningen ikke ble helt som forventet. 

Nå må jeg ut i sommersola. Ha en fantastisk dag!


6 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Vakre bilder fra nydelige Sunnmøre ;) Jeg er også glad i sjøen..kune tenkt meg en båt ja :)Nyt det fine været..2 timer igjen på jobb så er det helg på meg også :)Klem Anne***

et kjært hjem sa...

Anja savner Bjørg også :) Koselige puter, skulle hatt noen sånne vi også i båten. Deilig med sommer...

moa sa...

så flotte bilder!
heldige dere er som har bjørg!
..å være på sjøen i dette været er jo bare helt nydelig!
..kos dere!

moaklem

Havets Datter sa...

Ahh... det så herlig ut! :o)

KOs dere i sola... det gjør jeg på jobben også ;o)

Vibeke sa...

herlige bilder!
fortsatt deilig helg til deg :)

klemmer

Solveig sa...

Så flotte og koselige bilder!! Dette livet elsker jeg også. Vi har også plastsnekke. Gøy å se bilder fra deres båt :-)

Ha en flott sommerkveld!

Solklem fra Solveig :-)