søndag 14. juni 2009

Brownies

I går kjøpte jeg dette skiltet på Kremmerhuset. Syns det var superfint! De hadde et med "pandekaker" også, og det var det jeg egentlig burde kjøpt og hatt framme. Jeg tør nemlig aldri å lage pannekaker uten oppskrift. Føler liksom at det blir feil hvis jeg ikke ser i oppskriftsboka. Men den pannekakeoppskriften som var på det skiltet var litt for eksperimentell for hverdagspannekakene, iallefall etter min smak. Med appelsinskall og vaniljestang. Noen som har prøvd det før? Skiltene kostet iallefall 69 kr. stk. Pynter veldig opp på kjøkkenbenken syns jeg. 

I kveld skal jeg i bursdag til en venninne, så nå skal jeg legge barn og hoppe i dusjen. Mannen er på fotballkamp, og kommer hjem rett før jeg skal gå, så jeg frykter det blir kort tid til pynting og stæsjing av meg selv. Men innom bloggen måtte jeg jo ta meg tid til. :) God kveld!15 kommentarer:

melis sa...

Koselig skilt :)

Håper du får en superduper kveld - KOS DEG :)

Klemklem:)

mi-rachel sa...

søtt skilt.
lurer på om den oppskriften er god? :)

Anonym sa...

Søt og artig skilt :) Gjør det nok ekstra koselig på en kjøkkenbenk.

Kos deg i bursdag :)

Klem Line.

Jannicke sa...

Fint skilt!
Kremmerhuset har små skatter innimellom!

Klem J.

Englefryd sa...

Kule skilt. Og nei, pannekakeoppskriften kan ikke være med for mye dill dall her i huset heller:-)
Håper du koser deg i kveld, og får en flott kommende uke.

Klem

Margrethes hus og hage sa...

For et fint skilt!

Hilsen Margrethe

MariMaja sa...

Flott skilt;)
Jeg har laget meg en oppskriftsramme...der har jeg de oppskriftene som blir mest brukt...rammen henger på kjøkkenveggen...tror jeg har den avbildet i bloggen min et sted;)
Klem fra Maja

Karna sa...

Jeg prøver meg stadig vekk med å lage lapper uten oppskrift og de ser ut deretter, så dette skjønner jeg godt. Må gå slavisk etter oppskrifter jeg også for å få noenlunde resultat...kjempe flott skilt var det iallefall!

ingmarie sa...

Vilken trevlig blogg!Hit återkommer jag gärna!

Ha det!

Monica sa...

så skjønt med muffinser på siden her:) Utrolig koselig skilt, det hadde vært fint her på kjøkkenet også tror jeg:) Du må teste ut oppskriften en gang da og si om den er god til oss;) Krememrhuset har mange lekre ting innimelom synes jeg:) Pannekakeoppskriftene r helt hverdagslig og vanlig her også:) Og jeg kjenenr meg igjen i det å gå slavisk etter oppskriftene:) Ønsker deg en nydelig dag:) klem monica

pepperkverna sa...

Morsomt skilt! Hege

Tomines hjem sa...

Hei hei.. Collage var superenkelt.. og tipset kom fra Hvitstil.com... Det heter Picasa og du kan google det.. Installer, og vips.. så er du igang... Bilde du ser er det første jeg prøvde, så det sier hvor enkelt det er.. Lykke til... Gleder meg til å se bildecollage hos deg også!!
ha en deilig kveld!

Camilla sa...

kjempefint!! hadde tnekt å kjøpe et selv idag!!

klem camilla

MODERN COUNTRY sa...

Hei!

Så koselig blogg du har. Her må jeg titte litt mer rundt.
Takk for koselig besøk inne hos meg, det ble jeg glad for :)

Aina

Merete sa...

Koselig skilt!
Jeg har ikke prøvd det i pannekaker nei. Her går det i det mer tradisjonelle. Bortsett fra at jeg ofte bruker fullkornsmel i de da. Er egentlig ikke så glad i pannekaker når jeg tenker meg om, med mindre jeg får is og jordbær til ;)