lørdag 6. juni 2009

Meme


I dag ble jeg tagget av Lisbeth i en såkalt Meme. Det er noe jeg aldri har hørt om før, men syns det var veldig morsomt, så jeg skal prøve å svare så godt jeg kan! Tusen takk, Lisbeth for at du valgte meg, det tar jeg som et kompliment. :) Regner med at de fleste har vært innom Lisbeth sin lille verden, men hvis det er noen som ikke har besøkt bloggen hennes, er det et absolutt MUST! Hun har en superinspirerende blogg med mange gode idéer og fine bilder.

 Hva er du opptatt av for tiden?   Blogging, få orden i huset både ute og inne, planlegge nytt hus og å være mamma for de to jordbærpikene mine. :)

♥ Hva har du på deg i dag?   Olabukse som jeg har fått av min lillesøster og en lilla genser. 

♥ Hva skal du spise til middag?   Nachos og kjøttdeig med tilbehør.

♥ Hva vil du gjerne lære deg?   Photoshop og webdesign.

♥ Hva hører du på akkurat nå?   Min eldste datter på 3 år som leker med Barbie oppe på rommet sitt og synger av full hals for dem.

♥ Hvordan er ditt favorittvær?   Strålende sol, ikke en sky på himmelen, sommer, sommer, sommer! Gjerne med måkeskrik og bølgeskvulp i bakgrunnen og lukten av grillkull. :)

♥ Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå?   Å få ryddet soverommene oppe slik jeg vil ha dem. Vi har altfor mange møbler og ting på altfor liten plass, så jeg går bare rundt og forflytter rotet hver gang jeg egentlig skal rydde. Kjempefrustrerende!!! Skulle ønske vi hadde en husnisse som på magisk vis kunne få rotet der oppe til å forsvinne...

♥ Hva syns du om den personen som tagget deg?   Virker som en veldig koselig dame! Får ofte idéer og ny motivasjon når jeg er innom bloggen hennes. Hun er superkreativ, flink til veldig mange ting som vi som liker interiør setter pris på. Glad jeg oppdaget bloggen hennes!

♥ Hvis du kunne fått et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det ha vært?   Det skulle vært et hvitt, landlig sommerhus med stor hage, masse rosebusker og pioner,  amerikansk porch og gammeldagse vinduer. Det skulle ligget i Viksfjord i Larvik (Norges Syden) like ved vannkanten med egen brygge og badeplass. Min drøm!

♥ Hva ville du gjerne hatt akkurat nå?   Masse ferskt smågodt fra Mix. Der har de det beste smågodtet! Får helt vann i munnen av å tenke på det!

♥ Hva vil du gjerne bli kvitt?   Rotet på soverommet. Noen som kan trylle?

♥ Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dratt?   Til New York City. Har alltid drømt om å reise dit, men har aldri vært der.

♥ Hvilket språk vil du lære?   Hadde vært litt stilig og kunnet snakke mandarin. Var i min ungdom lenge fascinert av Kina, har også vært der på reise i to mnd. Utrolig stilig språk syns jeg.

♥ Hva ser du etter i en venn?   Humor, lett å prate med, snill og god.

♥ Hvem vil du gjerne møte?   Kunne gjerne likt å møte Jesus in person. Tror han kunne svart på en del spørsmål jeg har. :)

♥ Hva slags musikk liker du?   Liker veldig mye forskjellig, og det går opp og ned hva og hvem jeg hører på. Hører mest på musikk i bilen, og det siste jeg hørte på der var Coldplay, og en nydelig countryartist som heter Mindy Smith. 

♥ Hva er favorittplagget i klesskapet ditt?   Hm. Litt vanskelig spørsmål. Har noen lange singleter med blondekant på fra Gina Tricot som jeg bruker veldig ofte. Tror det får kvalifisere som favoritt. Takler ikke når genseren eller toppen kryper oppover og jeg får glipe mellom buksa og genseren liksom. Og da er de lange singletene helt perfekte å ha.

♥ Hva er drømmejobben?   Drømmejobben må være å tjene mye penger på noe man elsker å drive med.

♥ Har du noen favorittmodeller?   Har ikke peiling!

♥ Hvis du hadde hatt 1000 kroner nå, hva ville du brukt det på?   Da ville jeg spart de til i sommer når jeg skal på Riktige Leker i Oslo og kjøpt fine kvalitetsleker til jentene mine.

♥ Beskriv stilen din?   Blanding av flere stiler og alt jeg syns er fint. Mest romantisk og country vil jeg si.

♥ Hva var det siste motebladet du leste?   Det husker jeg faktisk ikke. Kjøper alltid interiørblad hvis jeg skal kjøpe et blad. Føler jeg får mye mer for pengene da, fordi de vakre bildene kan være til inspirasjon flere år etterpå. 

♥ Den siste cd-en du kjøpte?   Flaut å si, men det husker jeg heller ikke... Er veldig dårlig til å kjøpe cder. Ønsker meg det heller til bursdager o.l. Den siste cden jeg fikk var fra søsteren min til bursdagen min i år. Det var "Soul" av Seal. Syns den var ganske koselig. Liker veldig godt stemmen hans!

♥ Hva hørte du på da du ble tagget?   Mannen min som satt på do og plystret.

♥ Hva vil du akkurat nå?   Ha sommer og sol hele sommerferien. Det kan godt regne av og til om nettene da. 

Sender denne videre til noen bloggevenner som jeg liker å besøke og gjerne blir bedre kjent med: 
Håper dere tar utfordringen! 

Så ønsker jeg dere alle en feiende flott lørdagskveld! Gi noen et smil. :)


10 kommentarer:

LillaLykke sa...

Hei! :) Takk for utfordringen, den tar jeg! Overskriften har jeg laget i photoshop :)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Smiler , så kjekt at du tok deg tid til å svare!
Herlige svar, og akkurat, der ble jeg mye bedre kjent med deg.
Memes er suveren der!

Klem og videre flott lørdagskveld. Her må ungene hangkes inn fra trampolinen, at de aldri blir sliten.....

Jannicke sa...

...hallo i luken. Skrivekrampe du og??
Meme på meg og i kveld ;o)
Klem til deg jordbærpiken! J.

mi-rachel sa...

så kjekt å lese.
og takk for utfordring,men jeg er super dårlig på slikt. kan du tilgi meg?????? :)

perler på en snor sa...

Hei på deg:)
Takk for koselig kommentar på bloggen min:)
Artig utfordring du har fått:)

Anonym sa...

Så fint innlegg- og så fint å bli litt kjent med deg!
Ha en fortsatt god helg, klem Hege.

Camilla sa...

jeg tar seff utfordringen!! Skal bare flytte ferdig! Vi sov i nyhuset første gang ikveld, og nå er jeg bare innom det gamle for å sjekke bloggen!! har ikke internett enda. Men du hører fra meg straks!!

klem camilla

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Koselig å bli mer "kjent" med deg gjennom svarene dine.
Hva betyr Meme?
Klem, M

Vibeke sa...

Gøy å bli bedre kjent med deg :)
Ønsker deg en fin ny uke.

Klem,
Vibeke.

LYKKEBO sa...

Morsom utfordring! kjekt å bli litt bedre "kjent" med deg;)

Klem