mandag 22. juni 2009

Sommer?

I dag har det vært 15 grader og overskya her. Ikke så sommerlig akkurat, så jeg gleder meg mer og mer til å reise sørover der det forhåpentligvis er varmere. Tror jeg aldri har vært så blek i slutten av juni som det jeg er nå... Sukk!

Ida og jeg har vært ute i hagen i dag og lukt ugress fra plenen. Skikkelig gøyal arbeidsoppgave må jeg si, siden den er full av løvetann og andre teite blader. Jeg har også sprayet grønnsåpevann på alle rosene mine siden de er fulle av lus. Kanskje derfor de ikke blomstrer enda?

Har et håp om å få begynt på den enorme ryddesjauen oppe når mannen kommer hjem fra jobben i dag. Prøver å hente motivasjon til det et sted langt langt inne i meg... Skulle ønske vi hadde massevis av bodplass her vi bor nå, så hadde det ikke vært så vanskelig. Jeg skal iallefall ikke undervurdere boden i det nye huset vi skal bygge! Ønsker dere en ryddig ettermiddag! :)4 kommentarer:

Gro sa...

Ad barnesenga: minimum kr 500,- ellers selges den til høyeste bud! Ha en fin dag! klem fra Gro

Havets Datter sa...

huff ja...ugress er en plagsom ting! Og jeg stiller meg bak deg i vente på sommerdager..NÅ er det jammen på tide med litt sol & varme!!

Gro sa...

Hei, igjen - jeg har noe til deg på bloggen min -en award! Om du vil ha den, så ta den! Klem

Solveig sa...

Har også plukket ugress i ettermiddag....masse (!!) skvallerkål. Og vips, der dukket både rosebusker og astilber frem igjen! Merkelig-hvor kan de ha vært...?
Ha en hyggelig midtsommeraften.

Hilsen Solveig