mandag 22. juni 2009

Award

Hurra! Jeg har fått en award i dag fra Gro i The Créme House. Tusen takk, Gro, det var superkoselig! Jeg ble veldig glad for det.


Med awarden følger oppfordringen om å sende en vennskapsrose videre til 8 andre bloggere med ønske om en god dag. "With friendship this rose is sent your way. Hoping you have a wonderful day!"

Så da vil jeg sende denne rosen videre til åtte bloggere som jeg liker å besøke, og som ikke har awarden fra før (som jeg vet om iallefall). Dere står helt fritt til å gi den videre eller ikke, eller legge den på bloggen deres. Vet at mange ikke legger awarder på bloggene sine, og det er helt greit. Dette er uansett ment som en hyggelig hilsen. Jeg syns det er veldig koselig å besøke bloggene deres. Dere gir meg inspirasjon! :)

 Living White  
Balke 


9 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

ÅÅÅÅÅ tusen takk for den, den skal jeg ta med meg i bloggen:)

Tomines hjem sa...

Hei på deg.. og hjertelig tusen takk.. Det er veldig hyggelig, og gjensidig.. så du får den tilbake.. Jeg elsker Holly hobbi bildene.. de hadde jeg også på rommet mitt.. jeg må høre med min mor hvor de er.. I LOVE IT!! For noen takkekort du har laget!! Er det din håndskrift?? Du skriver isåfall utrolig flott... Veldig fine var de... Jeg er også en scrapper, og gleder meg vilt til nyhuset er ferdig, for da får jeg et arbeidsrom, som gjør at alt kan ligge klart.. ferdig til bruk... Det er jo så mye lettere å sette seg ned da... Flinke har dere vært å plante også.. Tusen takk igjen for alle søte hilsner du gir meg.. Jeg leser alle og koser meg.. Ha en deilig uke i solen..

Sommerlyst sa...

Hei på deg! Gratulerer med så fin award!

Takk for koselig hilsen hos meg og at du vil følge bloggen min! Sånt gjør meg så glad!

Legger deg til blogglisten min - så kan jeg følge med på deg også! ;)

~M~

Balke gård sa...

Hei og hjertelig takk!!! Jeg kom akkurat hjem fra interiørraid i Akershus, og for en velkomst:-) Tusen takk!!!! Stor klem fra Marianne

mali-mo sa...

Tusen takk for at du tenkte på meg, og takk for de fine ordene ;) Jeg blir helt sånn kjempeglad jeg, når noen synes at bloggen min kan være et sted de får lyst til å komme tilbake til;)
Ønsker deg en kjempeflott mandagskveld;)

Monica sa...

gratulerer så masse med award, virkelig velfortjent:) Ønsker deg en videre fin uke:) Klem monica

Karna sa...

Grattis med award!

Jepp, hurra for sommeren! Ha en fin St. Hans feiring!

Hege - BOLIGglede sa...

Tusen takk for det! Hyggelig at noen liker bloggen min:) Er stadig innom her også for inspirasjon!
Ha en fin St.hans feiring!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

grattis grattis!!!

Kramelikram
~~♥Millan ♥~~