fredag 26. juni 2009

Et sommerlig frokostbord

Her om dagen var jeg i godtebutikken (dvs. Emmas Verden) og kjøpte litt tilbehør til GreenGate-koppene jeg fikk til bursdagen min. To asjetter, noen eggeglass og noen skåler ble med hjem derfra.


Har ikke helt klart å bestemme meg for hvilket mønster jeg skal ha ved siden av det blå med prikker. Syns det er så mange av mønstrene som er fine, så det går jo an å blande flere. Denne gangen ble det Claire Multicolor. Jeg har en tendens til å falle for det rosa og grønne. Lurer på om det noengang kommer et rosaprikkete GreenGate-servise?Ønsker dere alle en nydelig sommerdag! Vi skal ut med båten i ettermiddag. Gleder meg!14 kommentarer:

Tomines hjem sa...

heihei... Jeg klarer heller ikke å bestemme meg helt, så jeg blander.. ha en deilig helg.. og gjett om jeg også skal grille marshmellow på grillen.. supersmart!! eller på bålfat.. se det fine til hvitstil... åh... ønske seg....riktig god helg til deg og dine..

et kjært hjem sa...

Så koselige bilder, ja det er veldig mye fint å velge i! Men det er jo veldig fint å mikse litt :)God tur med Bjørg, håper vi får tatt oss en båttur i løpet av helgen...deilig med sol :)

Emmas Verden sa...

Så lekkert dekket på ;) Ja det er fint å mixe & matche de forskjellige fargene..Har ikke sett noe til noe rosa servise hos GG..men kanskje en gang :)Kos dere på sjøen..det er utrolig deilig temperatur :) Blir det noe bading da???Klem Anne***

Jannicke sa...

Lekkert og koselig frokost bord!

Ha en deilig dag på sjøen ;o)

klem J.

mi-rachel sa...

fine bilder hos deg!
her har mannen min kjøpt båt i dag.
så vi skal hente båten nå i helgen...så blir det nok en båttur eller to på oss i helgen.

Janne sa...

Nydelig servise! Veldig mye fint i den serien, ja! Ha en fin sommerdag! Håper du slipper sitte på et varmt kontor slik som jeg :)

Hilsen fra landet sa...

Det der gjorde susen! Sommerlig og lett :-)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Dersom det kommer et rosaprikkete skal jeg handle! :)
Uansett, veldig fint at du hadde mixet litt!

Villa von Krogh sa...

Greengate er nydelig. :) Ha en flott fredagskveld og helg!
Anine

aase sa...

Har aldri beøkt deg før, men det så jeg med en gang at var lurt!! Hi hi, sjekk bloggen min du!! Fant deg hos Christine på hvit stil jeg!!! Skal se mer hos deg imorgen, sier bare LOVE IT til JORDBÆR of GREEN GATE!! Tror jeg legger deg til hos meg med en gang jeg!!OK??

Anonym sa...

Hei hei :)

Hatt en fin kveld i båten? Er perfekt vær for det nå!

Det er så masse fint fra Green Gate, nydelige små søte egge glass!

Det er en liten ting til deg inne hos meg :)

Margrethes hus og hage sa...

Det er et nydelig servise. Mange koselige mønstere å velge i! Uansett hva du velger kommer det nok til å passe perfekt til de delene du allerede har :)

Ha en fin helg! Hilsen Margrerhe

Balke gård sa...

Nydelig frokostbord!!!Enig at man kan mikse litt, jeg holder på med det på kjøkkenet selv, nå stolene;-) Klem og god helg, Marianne

Elisabeths Ingeborg sa...

Åhh! Det såg no berre så koseleg ut;)
Får håpe frokosten smakte i det nydelege serviset:)
Sumarklem frå Elisabeth