tirsdag 30. juni 2009

Markjordbær

Måtte bare vise dere et bilde av en av mine søte markjordbærplanter som har fått en blomst. Ikke alle har fått blomster, men noen har fått en del, så litt markjordbær blir det vel. Gleder meg! Ellers er jeg travelt opptatt med å nyte sola og gjøre ferdig litt prosjekter jeg har planlagt før ferien begynner for vår del. Så nå bærer det rett ut i hagen igjen. God kveld! :)15 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Så fin :)
Vi har en liten jordbæråker i hagen og barna gleder seg hver dag til å se om det er noen bær som har blitt modne ;)
Kos deg og nyt de deilige dagene!!!
Klem Anne ;)t

et kjært hjem sa...

Så deilig! Mamma og de har mye jorbær her og jeg og hannah klarte å finne et som var modent. Mmm, deilig med jorbær fra hagen :)

Arne sa...

fine bilde du legger ut her hilde :D

Living laVida sa...

Å,markjordbær minner meg om sommerene når jeg var barn,spiste det alltid hos farmor! Markjordbær og fløte..namnam, det er smaken av sommer det :)

MODERN COUNTRY sa...

Å de er nydelige!! Har en liten haug her i hagen som jeg pleier og dukke ned i når jeg vanner på kveldene. Naboen fortalte en liten hemmelighet her om dagen. Han hade overrasket kona med kaffe og toast med markjordbær på senga. Har du hørt noe så koselig!! :)

Håper du har det fint i sommervarmen!

Aina

Miss.T sa...

Koselig !! god ferie !!!

mi-rachel sa...

pent bilde!

Margrethes hus og hage sa...

så liten og søt :) Og virkelig noe å glede seg til når det står røde gode bær der!

Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

Jannicke sa...

Flott bilde!1

klem J.

Janne sa...

Deilig med jordbærplanter.. Drømmer om en liten åker jeg også.. Nyt dagene!

Merete sa...

Søte planten - jordbærplanten er nydelig i seg selv den. Hedvig og farmoren hennes gikk tur forrige uke og kom tilbake med en hel kopp full av markjordbær. Herlige sommerminner for meg og nye flotte minner for henne.

Nyt sommerdagene! Klemmer fra Merete

Monica sa...

så fin. Vi har også masse jordbær i hagen og det er kjempegodt å gå å plukke nå:) Markjordbær er jo bare enda bedre. Åsså paste det så godt at jordbærpiken viste dette vettu:) ønsker deg en videre fin somemrdag:) klem monica

Prinsesse Elin sa...

Ahhhhhhhhhhhhh.....flere blogger jeg har vært innom i dag viser deilige,nydelige markjordbær. Hvor finner man slike. Husker da jeg var liten så plukket vi disse og jeg skulle så hatt et par strå akkurat nå. Får det ikke ut av hodet:O)
Jeg har Norske Corona bær liggende i kjøpeskapet så jeg får klare meg med de. Med fløte og sukker på....godt det også:O)

Siren sa...

Hei! Tusen takk for hilsen på bloggen min,kjempekoslig! :) For en flott blogg du har, og det rosebedet som du har laget var nydelig! :)

Solveig sa...

Dette forbinder vi med sommer, vet du! Forstår at du nyter tiden vi er inne i nå. Det ligger en award og venter på deg i bloggen min:-)
Ha en flott sommerkveld!
Klem fra Solveig