torsdag 25. juni 2009

Grilling i hagen


I går hadde vi den første virkelige sommerdagen her på Sunnmøre. Det var fantastisk vær, og vi feiret sommeren med grilling på verandaen. Min svoger og svigerinne og deres tre døtre kom og spiste med oss. Kjempekoselig! Jeg er veldig fornøyd med blondevoksduken min forresten. :) Hjerteskåla på bildet under er fra Lisbeth Dahl, og er kjøpt på Emmas Verden.Servietter fra GreenGate. Dukloddene er også av merket Lisbeth Dahl, og er skikkelig søte. Men ikke så tunge at de klarer å holde duken på plass dessverre, så jeg må nok kjøpe fler. Syns det er vanskelig å finne fine duklodd. De fleste er liksom formet som frukt eller bær i knæsje farger. Ikke helt det jeg ser etter akkurat.


Her er min kjæreste kjære ("grillmeisteren" som han har døpt seg selv) med sin kjære Weber kulegrill. I følge mannen er det kull som gjelder når det kommer til grilling, og det er jeg egentlig enig i. Syns det lukter så godt, og kjøttet får en mye bedre grillsmak syns jeg enn med gass. 

Kulegrillen kjøpte jeg i gave til han i fjor. Han hadde sikla litt på den, men lurte litt på om den ble for stor siden den er 57 cm. Men det som er så supert med denne grillen er at man kan dele av nedi sånn at man ikke bruker så mye kull hvis det ikke er så mye man skal grille. På lokket er det termometer slik at man kan følge med på temperaturen. Rett og slett en kongegrill som kan anbefales på det sterkeste!


Barna syns det var veldig stas å grille marshmallows.


Skåla er kjøpt på Tante Bruun en gang i tida. Sola skinner i dag også, og i skrivende stund sitter jeg og nyter at Anna sover, Ida er i barnehagen og jeg får en liten stund for meg selv under parasollen ved mitt fine verandabord med blondeduk på. Ha en nydelig dag dere også!13 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Tror du jeg ble sulten nå??

LEKKERT!

Anonym sa...

Det er så koselig med sånne grill aftenener med godt selskap :)

Likte hjertebollen utrolig godt, må prøve å få tak i en sånn selv også :)

WOW!! For en natur dere har utenfør døra deres!

Bor i asfalt junglen jeg!

Håper du har like fint vær i dag også :)

Klem fra Line.

meaningmoon sa...

Mmmm såg virkelig godt ut dette, her blir d nok også grilling i kveld! Hjerteskålen er så søt, og duken også, godt med alt som lett kan vaskes rent når en har små unger i hus:)
Ha en trivelig ettermiddag!

Helene sa...

Ja, det er så deilig nå som solen og VARMEN har satt inn!

mi-rachel sa...

hmmm..merkelig...min mann kaller seg også for grillmester.

søt duk :)

Husdraumen/Anita sa...

Så koselig du har ordnet det! At loddene ikke er tunge nok er jo typpisk...hvorfor kan ikke ting være både pene og funksjonelle?;)

Herlig med sol i dag, vi har dessverre ikke kveldsol her vi bor nå så her er det leggerutiner.

Ha en fin kveld!

melis sa...

Mmmmmmmmmm - herlig sommerlig :)
Kan kjenne den gode grillukten helt hit ;) Det er sikkert fordi jeg ikke har kjøpt ny grill og ikke kan grille når jeg vil - og fordi det så supergodt ut! Vakkert bord. Jeg har også lyst på de duk-loddene, men syntes de så litt spinkle ut. Enig i at det ikke er flust å velge i på det området - kanskje vi kunne designe våre egne?

Kos dere i sommerkvelden!

Klem:)

Emmas Verden sa...

Så koselig det var hos dere..deilig at sola endelig har kommet hit også ;)Jeg har forresten noen fine duklodd fra House Doctor på butikken ;)Kos deg og nyyyyt det fine været ;)Klem Anne***

Monica sa...

ÅÅÅ helskjønn blondevoksduk:) jeg trenger også en ny uteduk og noen nye puter til møblene ute, vi har nettopp kjøpt oss teak hagemøbler:) Mange lekre bilder du viser av vakre ting, jeg bare elsker LIsbeth Dahl:) Hjertebollen har jeg også og bruker den mye til salat slik som deg, jeg bare elsker den skålen:) Ønsker deg en nydelig dag imorgen og en vakker helg:) Nyt varmen og sommerdagene:) klem monica

Nina sa...

Du og du for en grillutsikt - ahh.

Lappeteppe ja. Jeg får lappene til å treffe hverandre sånn ca. ved å bruke mye tid på grunnarbeudet. Jeg er nøyaktig når jeg klipper opp lapper og nåler møysommelig før jeg syr. Drar og strekker litt og presser med strykejern. Liker sånn sypirk - av en eller annen grunn. Hadde du bodd litt nærmere kunne jeg jo tatt en lappekurs, sånn som jeg gjort hos Marthe - som jeg skrev på bloggen min ;).

Margrethes hus og hage sa...

Deilig! Vi har også grillet i dag, og jeg er heeelt enig. grillmat smaker best når det er grillet på kull, selvom det ikke er å forakte når det er på gassgrill heller. Vi kjøpte ny grill for et par uker siden, og det ble kull selvom det er gammeldags :)

Flott skål!

Jannicke sa...

Så fin terrasse! Og wow - den utsikten var flott!!!

God natt fra J.

Kvirrevitt sa...

Jeg ble misunneig på grillen (lyst på slik selv), men jeg må si jeg ble helt PAFF av den utsikten deres. Så heldige dere er!!!