søndag 7. juni 2009

Koselig kurv

Her om dagen var jeg på Emmas Verden (igjen) for å kjøpe bursdagsgave til en god venninne som skulle feire. Hun har bloggen Et kjært hjem, vel verdt mange besøk! Vi hadde en kjempekoselig kveld der på fredag med venninnegjengen. Tusen takk, Ane! Håper å komme snart igjen.
På Emmas Verden kjøpte jeg bl.a. denne koselige kurven fra Bloomingville by TrendKompagniet. (Edit: Kjøpte dette til meg selv) Nå henger den til pynt på kjøkkenet med en pyntestein fra Åhlens oppi. Kjempefornøyd! 

I dag har vi vært sammen med gode venner hele dagen. Det har vært litt kjølig her i det siste med kald vind og hagl! Men nå har sola kommet fram, så da er det bare å håpe på at det varer! I kveld er mannen ute med kameratene sine og spiller frisbeegolf. Han har leid en skikkelig jentefilm til meg som jeg kan kose meg med. "Bruder i krig". Noen som har sett den? Jeg skal kose meg skikkelig med smågodt fra Mix (hurra!). Ha en søt kveld. :)10 kommentarer:

mi-rachel sa...

smågodt fra mix....hørtes utrolig digg ut. nå er det bare 2 uker igjen av den kjedelige snopeavtalen min.
da skal det spises smågodt.

og ja... du gjettet riktig:)

mi-rachel sa...

vurderer en harrytur bare for å hamstre inn godstoff! :)

KRUSEDULL sa...

Så koselig kurv og stein. Hadde blitt veldig glad for en sånn gave:) Ps! Det varmer veldig med alle kommentarene du legger igjen hos meg:)

perler på en snor sa...

Heisann du må kose deg i kveld da:)
-Hvordan får du forresten hjerter i teksten?

Havets Datter sa...

Høres ut som en herlig kveld!! KOs deg med filmen..og godisen selvfølgelig ;o)

Janne sa...

Flott kurv du har der.. Er det det som kalles "fantearbeid?" Leste en reportasje i et blad en gang om at noen fanter før i tiden dro omkring og lagde slike kurver etc i ulike fasonger. Det de lagde ble solgt eller byttet mot kost og losji. Men dette vet du kanskje alt fra før.

Merete sa...

Høres ut som en bra kveld. Har ikke sett filmen, du kan jo kanskje fortelle om den var noe særlig? :)
Nam-nam. Er enig i at smågodt fra Mix er en vinner!
Kurven er utrolig koselig, steinen også. Jeg har to av de steinene - en jeg har fått av min datter og en jeg har fått av min mann. Foreløpig ligger de bare på nattbordet da jeg ikke har funnet noe lurt sted å legge de.. Hm.

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-flott kurv!! Har nesten maken selv;)

Ha en strålende uke!

Klem Anette:)

Simple Lovely sa...

Snille mann du har som leie film til deg, og bra valg og jo! (Har lyst å se den selv)
Korgen er skjønne, og det va steinene og! Er alltid kjekt å kjøpe en liten gave til seg selv, eller det er vel til hjemmet, så det er vel egentlig til ALLE (pleie jeg å si når jeg skal forsvare nye innkjøp;)

Tusen takk for utfordringen, kejkt å lese din, og bli bedre kjent med dere bloggladies:)

Ha en fin dag,
Klem Julie

Havets Datter sa...

Så koselig at du vil bli med på konkurransen min :o)
Ha en fin kveld!

Karina