mandag 29. juni 2009

Sommer!
Nok en sommervarm og herlig dag! Vi har vært ute hele dagen, og det er så deilig. Nå er jeg bare inne for å legge barn og blogge litt, så er det ut i hagen og jobbe. Mannemannen maler stakitten og jeg skal lage gressklipperkant rundt den lille hageflekken vår. Her ser dere utsikten fra vår terrasse. Det er veldig idyllisk her vi bor (bortsett fra litt ferjetrafikk, men det merker vi ikke lenger) med et lite vann rett utenfor, og fjorden og de mektige Sunnmørsfjellene  lenger ute. Det blir litt vemodig å flytte herfra om ett års tid, men tomta vår har faktisk nesten like fin utsikt. Nesten... Ha en god kveld alle. :)13 kommentarer:

LYKKEBO sa...

For en fantastisk utsikt! Herlig å sitte der å nyte sommeren:) Skal ut om litt jeg å..Må jo vannes hver dag!!hehe..kjedelig, men et must..

Kos deg på sommerkvelden:)
klem

Anonym sa...

Nydelige bilder og får en nydelig utsikt!

Jeg drømmer om en tomt med sånn utsikt! ¨Dere er heldige!

Kos deg i sommerkvelden :)

Klem.

Helen sa...

For en deilig utsikt dere har! Men heldigvis så kan vi også nyte havet fra vårt lille rede. Vi bor rett ved Hafrsfjorden og fra altanan og stua vår ser vi rett ned på den. Deiligt!

mi-rachel sa...

for en flott utsikt dere har!

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Deilig utsikt! =)

LillaLykke sa...

Flotte bilder! :)

Jannicke sa...

Idyllisk utsikt!!!

J.

Living laVida sa...

Det var en fin utsikt!:) Nå ser jeg hvor dere bor, kjenner meg igjen der:) Virkelig flott har det vært hos oss i dag, men nå sitter jeg inne i regnet og det tordner og lyner rundt meg...off...syns det er litt ekkelt:/
Ja, ble så kjempe glad for GG koppene!Har virkelig fått øynene opp for det merke, med en viss påvirkning fra utallige blogger!
Ha en god natt! :) (håper tordenet gir seg.....)

Prinsesse Elin sa...

Så koselig du har det og for en flott utsikt. Jeg kjenner at det å sitte i ro er oppskrytt. Jeg klarer det liksom ikke helt jeg. Må ha noe å holde på med. Ha en nydelig kveld og en flott morgen dag. Klem fra Elin:O)

Merete sa...

Vakker utsikt, herlig å kunne sitte på terrassen sin og se på slikt. Det er vakkert på sunnmøre. Vi på østlandet kan ikke måle oss med slik natur.

Husdraumen/Anita sa...

Her kjører jeg ofte forbi!

Skal kjøre så stille jeg kan neste gang;)

et kjært hjem sa...

Så koselig du har laget det til, fin duk :) Kos deg i sola!

Ida sa...

Hej hej!
Så underbart ni verkar ha det i sommarvärmen. Blir så avundsjuk på alla med båt...

Ha det så gott.
Kram Ida